• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.10.2021

14:17

SENDVIČI SA SPANAĆEM I SIROM! Užina za desetku

Recepti

SENDVIČI SA SPANAĆEM I SIROM! Užina za desetku

Podeli vest

Ukoliko niste mnogo gladni, onda je sendvič idealno rešenje za vas

Sastojci:

četiri kriške hleba ili tosta
pola kašike maslinovog ulja
čen belog luka
100 g spanaća

100 g mocarele
paradajz
so, biber

Foto: Shutterstock

Ukusni sendviči

Sitno iseckajte beli luk, pa ga kratko zagrejte na maslinovom ulju. Kad omekša, dodajte spanać i sačekajte da ispari voda, otprilike pet minuta.

Posolite i pobiberite po ukusu. Na dve kriške hleba raspodelite sir i pripremljeni spanać, dodajte tanke kriške paradajza, poklopite s preostale dve kriške hleba i stavite na zagrejani gril tiganj. Za bolji ukus i miris stavite u tiganj malo maslaca.

Pritisnite sendviče odozgo varjačom ili daskom za sečenje i pecite ih nekoliko minuta sa svake strane, sve dok ne postanu hrskavi i ne poprime zlatnu boju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija