• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.11.2023

12:05

Bukmejkeri nemaju dilemu posle nove blamaže Zvezde: Evo ko će biti šampion Srbije!

Starsportphoto

Fudbal

Bukmejkeri nemaju dilemu posle nove blamaže Zvezde: Evo ko će biti šampion Srbije!

Podeli vest

Crvena zvezda će osvojiti Superligu Srbije, kažu kladionice. Sudeći po onome što bukmejkeri nude, izabranici Baraka Bahara ubedljivi su favoriti da osvoje prvenstvo, iako trenutno zaostaju šest bodova za vodećim Partizanom.

Kvota na ekipu sa "Marakane" je 1,40, dok je kvota na Partizan, koji je trenutno apsolutni lider 2,80. Prilično čudno ako se uzme u obzir da od 2017. godine, otkada traje dominacija Crvene zvezde, nikada nije imala minus šest u odnosu na crno-bele. 

Sa druge strane, Partizan je šest bodova više imao na polusezoni 2014/15 godine i osvojio je tada titulu. Trenutno stvari stoje tako da je četa Igora Duljaja u fantastičnoj seriji. Samo u 1. kolu odigrala ne nerešeno sa TSC-om (3:3), a nakon toga je počela da pobeđuje u domačim okvirima i još se nije zaustavila. Pritom, nisu to samo dobri rezultati. igra koju prikazuju je dobra, trener je dobro namestio ekipu, postoji sistem i na 12 mečeva dali su 32 gola, a primili deset.

Foto: Starsportphoto

 

Gledajući karakteristike igrača, cene koliko su plaćeni, klubove u kojima su igrali i prognoze šta se od njih očekivalo, Zvezda ima najkvalitetniji tim u ligi. Tim sastavljen da parira u Ligi šampiona. Ali taj tim deluje kao raštimovani orkestar, gde svaki pojedinac ima u rukama kvalitetan instrument, ali ili ne zna da svira ili se ne uklapa u celinu. Ipak, prvenstvo nije takmičenje od jedne ili dve utakmice. To je maraton od 37 kola, u igri su još tri derbija i bukmejkeri su ubeđeni da kvalitet Zvezde mora da ispliva na površinu.

Naravno, uz Zvezdu i Partizan uvek je tu još neki klub koji pokušava da se domogne vrha, igra lepo, ali suštinski trka za titulu teško da može da se zakuva. Pravo je čudo i kada neko uspe da razdvoji "večite" na tabeli, što se desilo prošle sezone, kad je Zvezda bila šampion, a Partizan četvrti. Kao trećeplasirani u borbi za titulu kotira se TSC sa kvotom 15,00, zatim Vojvodina i Čukarički sa 50,00, dok je kvota da će Spartak iz SUbotice biti šampion 100,00.

 

KVOTE ZA OSVAJANJE PRVENSTVA

Crvena zvezda - 1,40

Partizan - 2,80

TSC - 15,00

Vojvodina - 50,00

Čukarički - 50,00

Spartak - 100,00

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14