• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

14.03.2020

14:33

(FOTO) POPOVIĆ JE REKAO DA POBEDA U ZG NE GARANTUJE USPEH, A ONI SU DOKAZ! Srbije ih je VOLELA, a onda se desio PREOKRET

Estrada

(FOTO) POPOVIĆ JE REKAO DA POBEDA U ZG NE GARANTUJE USPEH, A ONI SU DOKAZ! Srbije ih je VOLELA, a onda se desio PREOKRET

Podeli vest

Saša Popović smatra da pobeda u takmičenju “Zvezde granda” ne garantuje popularnost i upeh, a neke "Zvezde Granda" su te njegove reči i opravale

Iako je Bane Mojićević pridobio ženska srca imidžom momka iz kraja i odličnom interpretacijom najviše pažnje u prvoj sezoni takmičenja izazvale su Tanja Savić i Slavica Ćukteraš koje su se družile dok Tanja navodno nije optužila Slavicu da je zavodila njenog tadašnjeg dečka.

ŠOK! SLOBU RADANOVIĆA OPLJAČKALI NA NOVOM BEOGRADU! Lopovi mu ukrali AUTOMOBIL vredan 30.000 evra!

(FOTO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA? Voditeljku grli ovaj ISTETOVIRANI FRAJER!

Foto: printscreen instagram/ mojicevic.bane

Upravo je to raskinuto prijateljstvo i dan danas tema u Srbiji, dok Bane Mojićević nije ostvario toliko veliki uspeh koji su mu predviđali te 2004.

Foto: Printscreen You Tube

Kada je pobedio Dušan Svilar nije želeo da se prilagodi tržištu, niti da skandalima gradi karijeru. Rada Manojlović bila je veštija pa je veza sa Milanom Stankovićem dovela u žižu interesovanja. Rada je od vrcave zvezde postala jedna od najtraženijih na našoj estradi, a sada je u epi centru tračeva i zbog burne veze sa Harisom Berkovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Martinovic (@darko_martinovic_official) on May 30, 2018 at 12:27pm PDT

 

Darko Martinović odlučio je da se medijski ne eksponira. Budući da je slabovid mnogi su smatrali da mu je to bila prepreka da se takmiči sa Milicom Pavlović i Andreanom Čekić koje su uspele da naprave zavidne karijere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija