• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk / Informer

27.12.2020

10:54

NAKON ŠTO JE POPILA MAJČINO MLEKO, TROMESEČNA BEBA JE UMRLA! Toksikološki izveštaj dokazao uzrok smrti i ŠOKIRAO javnost!

Estrada

NAKON ŠTO JE POPILA MAJČINO MLEKO, TROMESEČNA BEBA JE UMRLA! Toksikološki izveštaj dokazao uzrok smrti i ŠOKIRAO javnost!

Podeli vest

Autumn Blansett (31) optužena je za ubistvo svoje tromesečne ćerke nakon što je u organizmu bebe pronađena smrtonosna doza metamfetamina. Priznala je da je uzimala met i marihuanu pre nego što je dojila bebu

U Luizijani dogodio se stravičan događaj, kada je primećeno da tromesećna beba ne reaguje. Lekari su izašli na teren i na licu mesta konstatovali smrt deteta.

Bebina mama Autumn Blansett uhapšena je u petak nakon što je toksikološki izveštaj objavljen 11. decembra pokazao da je beba umrla od smrtonosne doze metamfetamina koji se nalazio u njenom organizmu, prenosi VVL-TV

- Devojčica je umrla nakon što ju je dojila mama koja se drogirala - rečeno je u policiji. 

Foto: Pixabay

Nesrećna majka nakon ispitivanja je priznala da je uzimala met i marihuanu pre nego što je dojila devojčicu.

Policija je pronašla obe supstance tokom pretresa kuće, a majka je optužena za ubistvo svoje tromesečne ćerke.

Ovo nije prvi put ove godine da je beba u SAD-u umrla nakon konzumiranja majčinog mleka u kojem se nalazila droga.

U januaru je Ashlee Rochelle Rans (36) uhapšena nakon smrti dvomesečnog deteta. U početku je tvrdila da je napala svoje dete, ali su toksikološki izveštaji dokazali metamfetamin u organizmu deteta. Policija u Indijani rekla je da ga je Rans dojila nakon što je uzimala met, izveštava TV stanica.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17