• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer/M.K.

26.03.2022

08:53

AJDE BABA DOSTA SI ŽIVELA, UMRI! Eva Ras doživljava strašne uvrede na društvenim mrežama

Darko Cvetanović

Estrada

AJDE BABA DOSTA SI ŽIVELA, UMRI! Eva Ras doživljava strašne uvrede na društvenim mrežama

Podeli vest

Popularna glumica doživljava vređanje i ponižavanje na društvenim mrežama

Eva Ras već godinama boluje od teške bolesti, a kako kaže osim te borbe, vodi borbu i sa narodom koji joj na društvenim mrežama pišu užasne stvari.

Foto: printscreen

- Pišu mi "babo odvratna, umri babo, što ne ideš u penziju..." Ona nije više za to, a pošto se toliko iznervirao znači da ga ipak zanima. I moguće je da me neki mrze upravo zbog te borbenosti.- kaže pa dodaje:

- Mene odbiju i popljuju, ja im uzvratim. Vrlo često izađem kao pobednik. To mi je Bog dao da da vam odgovorim odmah sve. Kada su moprošle godine sa lica skinuli malignitet, bila sam očajna, i kada me je dr operisao rekao mi je da je taj histološki nalaz takav da može ponovo da se pojavi, a ja sam mu rekla da ne brine, da ću ja do tada da umrem - kaže Eva Ras i dodaje da je u životu održava najviše njen vedri duh.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

- Ja sam kreten i optimista. Kad povraćam i kad mi je zlo danima sve mislim da je to poslednje i gledam da budem optimistična. Nedavno sam tri dana povraćala i počela sam krv da povraćam i bilo mi je grozno i rekla sam sebi: "Ajde, babo, dosta si živela, umri! Lezi i nek bljuješ po krevetu nemoj više da ustaješ." Tako sam spasla sebi život, jer sam zaspala, a kada sam se probudila sve je bilo u redu - kaže Eva Ras.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teab

pre 2 godine

Kakvo to vaspitanje imate kad se Evi Ras tako obracate. Ne dao vam bog da dozivite da sahrani te jedino dete i bracnog druga da ostanete sami i zivite stim bolnim gubitkom. Eva ja vam se izvinjavam u ime tih nevaspitanih osoba dozivece neko te stare godine

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija