• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.08.2022

07:33

SINDI SE OGLASILA NAKON HAPŠENJA DEČKA! Modelsica objavila fotografiju koja sve objašnjava!

Instagram/printscreen

Estrada

SINDI SE OGLASILA NAKON HAPŠENJA DEČKA! Modelsica objavila fotografiju koja sve objašnjava!

Podeli vest

Dečko bivše modelsice Ivane Stamenković Sindi uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal, a ona je novinarima samo kratko kazala da nema vremena za komentar, da bi se nešto kasnije oglasila na društvenoj mreži Instagram

Partner pevačice sumnjiči se da je pripadnik grupe koja je nezakonito vežbala gađanje na strelištu u Novom Slankamenu.

Foto: Instagram/printscreen

Nije htela da da komentar, samo je objavila fotografiju sa Stefanom... Stamenkovićeva i Plavšić

Sindi tim povodom nije želela da daje komentare, već je sami poručila da je u gužvi i prekinula vezu, a sada se oglasila na storiju na svom profilu na Instagramu.

Sindi je objavila zajedničku fotgrafiju sa Stefanom, na kojoj je on grli, dok ispijaju piče u kafiću, a po svoj prilici, radi se o staroj uspomeni. Modelsica očigledno i te kako pati za svojom jačom polovinom, budući da su trenutno razdvojeni.

Foto: Instagram/printscreen

Nije htela da kaže ništa... Sindi i Stefan

Inače, Sindi je u višegodišnjoj emotivnoj vezi s Plavšićem, koji je inače fitnes trener i bodi-bilder. Međutim, on je uglavnom izbegavao da se na javnim događajima eksponira sa Sindi, te su retki momenti kada su njih dvoje uslikani zajedno. Sindi neretko na društvenim mrežama obvljajuje fotografije i snimke sa svojim dečkom, a u poslednje vreme često su zajedno putovali, čemu u prilog govore objave sa egzotičnih destinacija.

Plavšić je juče kasno popodne priveden sa ostalim osumnjičenima na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal. Zamenik tužioca, pošto se upoznao sa dokazima, odlučio je da njemu i još jednom osumnjičenom ukine zadržavanje i ne pokrene istragu protiv njih.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17