• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand

07.10.2022

19:27

ZVEZDA GRANDA VERIO DEVOJKU: Bilo je lakše podneti finale nego ovo! Vodio je računa o svakom detalju, prizor kao na filmu!

Printscreen You Tube

Estrada

ZVEZDA GRANDA VERIO DEVOJKU: Bilo je lakše podneti finale nego ovo! Vodio je računa o svakom detalju, prizor kao na filmu!

Podeli vest

Zvezda Granda Mustafa Mehić iz Gradačca već godinama uživa u ljubavi sa lepom Lejlom Stošić, a sada je odlučio da je veri

Mustafa je svojoj voljenoj priredio veridbu na trgu i time pokazao svoju romantičnu stranu. Pevaču su u tome pomogli prijatelji kako bi sve izgledalo baš poput onih na filmu.

Lejla se pojavila sa povezom na očima ne sanjajući da će izgovoriti čuveno „da“. Cveće, medvedi, baloni i crveni tepih bili su samo deo iznenađenja koje je pripremio do najsitnijih detalja.

Zvezda Granda je podelio prve utiske.

- Bilo je lakše podneti finale nego ovo, iskreno (smeh). Jednostavno mi je došlo samo od sebe da je vreme da napravim korak više u vezi. Već smo dugo zajedno, tako da mislim da je to to. Nemam šta da čekam i moram priznati da je bilo suza - otkrio je Mustafan, a na pitanje da li se uplašio Lejlinog odgovora Mustafa je odgovorio kroz smeh:

Ma ne, nego sam imao neku tremu, jednostavno ne znam da opišem taj osećaj - priznaje Mehić.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija