• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

22.12.2022

08:10

KOLEGINICE MI PODMEĆU NOGU! Tea Tairović priznaje da je imala probleme, a onda se osvrnula na Jelenu Karleušu!

E-Stock

Estrada

KOLEGINICE MI PODMEĆU NOGU! Tea Tairović priznaje da je imala probleme, a onda se osvrnula na Jelenu Karleušu!

Podeli vest

Pevačica Tea Tairović poslednjih godina u svakom smislu dominira na estradi, što zbog pesama, ali i zbog provokativnog izgleda zbog čega primećuje i da joj pojedine koleginice podmeću nogu

Tea je sada prokomentarisala odnos s koleginicama, a posebno sa Jelenom Karleušom za koju se spekulisalo da je Tairovićeva bežala od nje na jednom nastupu:

Foto: E-Stock

Podmeću joj nogu ljubomorne koleginice... Tea Tairović

- Bio je divan susret. Jelena je bila u bekstejdžu dok sam ja pevala. Nismo se videle pet godina. Popričale smo kratko koliko smo imale vremena - rekla je Tea.

Na pitanje šta joj je Karleuša tom prilikom rekla, atraktivna pevačica je odgovrorila.

- Rekla mi je da je uvek verovala u mene i da je znala da će jednog dana doći do ovoga!

Foto: instagaram

Jelena Karleuša

Pevačica tvrdi da sada oseća ljubomoru svojih kolega mnogo više nego ranije.

- Pre par meseci rekla bih da kolege nisu posebno ljubomorne. Sada se već susrećem sa nekim podmetanjima nogu koje nisam očekivala, ali dobro život ide dalje.

Povodom tvrdnji da je najzgodnija pevačica na estradi, Tea kaže da sebe ne vidi kao najlepšu i najzgodniju, već da smatra da ima ono nešto što je potrebno za uspeh, a za bakšiš kaže da ga dobija u ogromnim količinama samo zato što ga, kako kaže ne juri.

- Bakšiš dobijam jer ne jurim novac. Kada nešto ne jurite to vam dolazi - kaže pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17