• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

02.05.2023

17:57

JELENA KARLEUŠA JAVNO PROKOMENTARISALA IZGLED SVOJE TRI KOLEGINICE: Nijedna od 20 godina ne može da im priđe

Printscreen/Instagram

Estrada

JELENA KARLEUŠA JAVNO PROKOMENTARISALA IZGLED SVOJE TRI KOLEGINICE: Nijedna od 20 godina ne može da im priđe

Podeli vest

Jelena Karleuša pohvalila je izgled Jelene Rozge, Seke Aleksić i Nataše Bekvalac rekavši da devojke od 20 godina uopšte ne mogu da im pariraju jer su prave "bombetine".

Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i tom prilikom javno pohvalila izgled svoje tri koleginice. 

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša

Pevačica je napisala da su pojedine žene sa domaće muzičke scene, a imaju više od 40 godina, prave bombetine i da mlađe devojke "ne mogu da im priđu".

U top tri javne ličnosti, na Karleušinoj listi, našle su se Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Seka Aleksić.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Jelena Karleuša objava na Instagramu

- Na našoj muzičkoj, žene postaju najveće bombetine sa 40 plus. Jelena Rozga, Seka Aleksić, Nataša bekvalac... Ne može nijedna od 20 da im priđe, a muškarci treba da im služe za rekreaciju. Oni od 40 su dede. Pogledajte kako ove žene izgledaju. Bukvalno kao osveta svim muškarcima ovoga sveta - napisala je Karleuša.

Podsetimo, Seka i Jelena nisu do skoro bile u najboljim odnosima, ali su odlučile da ipak zakopaju ratne sekire i obnove svoje prijateljstvo. Seka je ubzo nakon toga u izjavi za hrvatske medije nahvalila svoju koleginicu Jelenu, a taj njen gest je čak i rasplakao Karleušu. 

Foto: Insider Aleksandar Jovanović/ATA Images Mateja Stanisavljević

Seka Aleksić, Jelena Karleuša

- Imam sjajno mišljenje o Jeleni. Sve najbolje. Mislim da je ona izuzetno dobar čovek i da je to pokazala do sada kroz mnogo situacija. Imali smo prilike da vidimo neke koleginice koje su njoj bilo šta zamerile i kada su nešto ružno rekle o njoj, ona je to uvek opraštala i uvek pomagala. Nekako je nažalost, od svih njih kojima je pomagala, opet dobila neki nož u leđa. Grubo je tako reći, ali nije dobila dobar kambek. Mislim da je ona prava lavica - rekla je Seka.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17