• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/srbija danas

10.09.2018

17:13

(VIDEO) OTKRILA ISTINU O KRISTINI KOCKAR! Zadrugarka izgovorila ono što NIKO NIJE ZNAO: Ovo će biti ŠOK ZA SLOBU!

Rijaliti

(VIDEO) OTKRILA ISTINU O KRISTINI KOCKAR! Zadrugarka izgovorila ono što NIKO NIJE ZNAO: Ovo će biti ŠOK ZA SLOBU!

Podeli vest

U ranim jutarnjim satima, Dorotea Jovanović, Marijana Zonjić i Adam Đogani su komentarisali ljubavni trougao koji je u prvoj sezoni ''Zadruge'' iznenadio javnost do te mere da se o njima priča čak i mesecima nakon kraja prve sezone. Kao Lunin brat i osoba koja javno simpatiše Doroteu pomno je slušao šta je mlada dizajnerka imala da kaže

- Kija uopšte nije ispala žrtva tu, ona je ispala muško. Jedina osoba koja je kriva tu je Sloba. On je povredio te žene. Ponizio ih je javno. Luna je pogrešila jer je uradila to javno i bez mozga. U želji sa sačuva ono što voli, ona je povredila Kiju. Ona se zaljubila, zaljubljena glava ne vidi ništa - rekla je Dorotea, na šta se Adam nadovezao:

- Mene nije videla, a ne ženu. Ja da sam ušao u rijaliti i da sam rekao: "Nemoj Luna" ne bi me čula - dodao je Adam.

- Ja da sam na Kijinom mestu, ne bih smela da uđem zbog njega, ja bih mu zagorčala život - govorila je Tea, ali ju je Adam presekao pitanjem o njenoj izjavi da Luna ne dizajnira odeću, već ima ženu koja to radi, a uz to je dodala da je čula za priče kako Luna preprodaje stvari kupljene u inostranstvu, nakon čega je ona odgovorila:

- Novinari su me namerno pitali, ja sam samo rekla da ću svoje stvari dizajnirati. Ja sam arogantna i to je zvučalo tako kao prozivka, a nije - branila se Dorotea dok je Adam slušao.

Jovanovićeva je insistirala na tome da Adama uopšte ne gleda na njega kao brata Lune Đogani, već kao pojedinca. Pravdala se tako što je govorila da nikada ne bi na račun Đoganijeve sakupljala poene radi boljeg plasmana. 

PORAZBIJALA SVE PO KUĆI! Nadežda Biljić POBESNELA! Ušla u kuhinju i krenula da PRAVI HAOS! Lepi Mića URLAO NA NJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija