• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

20.08.2019

22:30

LUNA POVEĆAVA GRUDI, ANA GUZU! Rijaliti zvezde spremne za remont kod plastičnog hirurga!

Rijaliti

LUNA POVEĆAVA GRUDI, ANA GUZU! Rijaliti zvezde spremne za remont kod plastičnog hirurga!

Podeli vest

Đoganijeva zakazala operaciju za početak septembra u Beogradu, silikone će platiti 4.000 evra * Koraćeva u isto vreme ide kod plastičara u Istanbul, koji je pristao da je operiše za džabe, a da mu ona za uzvrat reklamira kliniku u Srbiji

Luna Đogani i Ana Korać zakazale su remont kod plastičnog hirurga! Rijaliti zvezde su rešile da se oprobaju kao pevačice, pa ne žele da vizuelno odskaču od većine estrade. Tako će pobednica "Zadruge 2" početkom septembra ugraditi silikone u grudi u Beogradu, dok će starleta u isto vreme uvećati guzu u Istanbulu!

Neće balone

- Luna je pre nekoliko dana zakazala operaciju u jednoj poznatoj beogradskoj klinici, kod doktora koji je ugradio silikone mnogim pevačicama. Povećanje grudi će je koštati 4.000 evra! - priča naš izvor i dodaje da se ona uveliko sprema za estradu:

Turski hirurg: Ana mi  
tražila novi nos i oči

Da je Ana bila redovna mušterija plastičara iz Turske bilo je jasno kad je on nedavno objavio fotku sa starletom i napisao kako je "Ana Korać jedan od najpopularnijih top-modela u Evropi".
- Ona je od mene tražila bebi-nos, da ima "mačkaste oči" i uklanjanje masnih naslaga iz predela obraza - otkrio je nedavno Jazan.

- Njena prva pesma "Deveti krug" postala je hit, ali Luna ne želi da krene da nastupa po klubovima pre nego što uveća grudi. Rekla je doktoru da ne bi volela da izgledaju kao baloni, već što prirodnije. Zato će Luna sa skromne dvojke preći na četvorku. 

Još jedna pevačica

Naš izvor otkriva da je Ana Korać nudila Luni da zajedno odu kod kod istanbulskog plastičara Seldžuka Jazana, koji brine i o izgledu njene drugarice Soraje Vučelić.
- Luna je to odbila, rekla je da je pronašla sjajnog doktora u Srbiji. Ana je, sa druge strane, već zakazala intervenciju u Turskoj. Ona će pravo iz Egipta, gde trenutno odmara sa dečkom Davidom Dragojevićem, otići u Istanbul kod svog omiljenog plastičara da joj poveća guzu. Rekla je Jazanu da želi guzu kao Kim Kardašijan, a on joj je odgovorio da je to rešena stvar. Već su se dogovorili da novu zadnjicu dobije za džabe, ali da za uzvrat reklamira njegovu kliniku u Srbiji - priča dobro upućen izvor i dodaje da će Ana sa novom guzom ponovo pokušati da uspe na estradi:
- Ona je prošle godine sa drugaricom iz rijalitija Sanjom Stanković snimila jednu pesmu, koja je prošla nezapaženo. Sada je odlučna da pokori estradu, pa je preko Lune kontaktirala sa muzičarima iz Makedonije, koji su Đoganijevoj napisali pesmu. Uskoro će i ona otići u Skoplje da snimi svoju pesmu!

(VIDEO) HOT PAPARAZZO: MARIJANA POKAZALA ADUTE ZA "ZADRUGU 3"! I dobri su! OBA!

 

Baka Prase: Luna nosi pušap, nikad neće biti kao Kija!

Foto: Instagram/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, isprozivao je Lunin izgled u spotu za pesmu "Deveti krug".
- Meni se činilo da ima veće grudi uživo kad sam je video, izgleda da je to bio pušap. Nikad neće biti kao Kija! Pesma nije ništa vau, kako kaže jedan moj drugar - nit smrdi, nit miriše. Nema emocija, odnosno, pokušava da ih ispolji kroz muziku, ali se vidi da je forsirano - kazao je Baka Prase.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17