• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

12:08

ULAZI ŽENA GOSPODINA TORTE - EVO I KADA! U Zadruzi će nastati totalni HAOS - spremna da se bori sa Draganom za MUŽA?!

Rijaliti

ULAZI ŽENA GOSPODINA TORTE - EVO I KADA! U Zadruzi će nastati totalni HAOS - spremna da se bori sa Draganom za MUŽA?!

Podeli vest

Ljubavni trougao će postati četvorougao!

Novi zadrugar Edis Fetić Edo, ljubavnik Dragane Mitar, prošlog vikenda ušao je u "Zadrugu 3" i od tada njihov odnos ne prestaje da intrigira gledaoce. Edis je i dalje u zakonitom braku sa suprugom koja mu je rodila troje dece, a sada se sve češće pominje i njen ulazak u rijaliti.

TAJNE ŽELJKOVIH DADILJA - evo ZAŠTO stalno odlaze! Rade pod OVIM uslovima i ne smeju da... Promenile ih već 11! (VIDEO)

Edo, koji je poznat i pod nadimkom "Gospodin torta", i Dragana Mitar započeli su vezu pre godinu i po dana, bez obzira na to što su oboje u braku. Dragana je potom podnela zahtev za razvod od supruga Siniše, sa kojim ima sina Jovana, dok je Edis i dalje u zakonitom braku sa suprugom Zilhom Karišik Fetić, koju je oženio pre deset godina i sa kojom ima troje dece.

Foto: Youtube printscreen/Mirza Vranj NOVO

Međutim, kako Edis tvrdi, njih dvoje su razdvojeni već duže vreme i on Draganu smatra svojom devojkom, a u rijalitiju su priznali da su planirali čak i brak i decu.

Već neko vreme priča se da će i Zilha ući u "Zadrugu", a odgovarajući na pitanje o svom odnosu sa Edisom Dragana Mitar je sinoć rekla da očekuje da će se njegova žena svakako pojaviti u rijalitiju 31. decembra, kada će zadrugari dobiti priliku da ih pred kamerama posete članovi porodica.

NE ŽELIM DA BUDEM DEO TE BOLESNE IGRE! Oglasio se DRAGANIN MUŽ - poručio njoj i švalerima samo JEDNO, dok čeka RAZVOD!

- Edis je uvek na klackalici između mene i žene, sad čujem da ona za sve ovo zna i da podržava. Tako da ako uđe za Novu godinu, pa možemo da popijemo i kaficu, a možda ona i ostane, ko zna - rekla je Dragana.

Foto: printscreen/tvpink

Zilha se, za sada, nije oglašavala u medijima, a na njenom Instagram profilu može se videti mnogo zajedničkih fotografija sa Edisom, od kojih je poslednju objavila u avgustu ove godine.

Ukoliko se pojavi u rijalitiju, makar na jedno popodne, nema sumnje da će to izazvati novi haos na imanju u Šimanovcima.

NJU JE PREVARIO SA DRAGANOM MITAR! Ovo je žena čuvenog "GOSPODINA TORTE"! Preti razvodom ovakvoj lepotici!

Edis se, s druge strane, i dalje predstavlja kao Draganin dečko, a ona je u rijalitiju pre nekoliko dana istovremeno započela ljubavnu vezu sa Vladimirom Tomovićem, te je ovaj ljubavni trougao glavna tema "Zadruge 3".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija