• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2019

10:30

NERVNI SLOM, LUPALA NA KAPIJU! Milica Kemez grcala u suzama kada je saznala... OPET NJENA PORODICA! Želi da NAPUSTI RIJALITI (VIDEO)

Rijaliti

NERVNI SLOM, LUPALA NA KAPIJU! Milica Kemez grcala u suzama kada je saznala... OPET NJENA PORODICA! Želi da NAPUSTI RIJALITI (VIDEO)

Podeli vest

Nije mogla da izdrži

Zadrugari su sinoć dobijali poruke od svojih porodica.

Kada se završilo gledanje novogodišnjih čestitki, Milica Kemez je briznula u plač jer jedino ona nije videla svoje najbliže.

NEOČEKIVANO! Zadrugu napustio JEDAN OD NAJJAČIH - svi ostali u ŠOKU! Ispratili ga u SUZAMA, niko se nije nadao! (VIDEO)

- Zašto meni ne? Zašto? Neću, pustite me napolje - uralala je Milica, koja je bila na kapiji i tražila da napusti imanje.

Foto: TV Pink printscreen

- Smiri se. Doći će sutra Mirela - tešili su je zadrugari i odveli do paba kako bi je smirili.

ŠOK - JANJUŠ PREVARIO ŽENU i sa ovom zadrugarkom! Isplivala PREPISKA - Ljubavi moja... Sada se prave da se NE POZNAJU!

Voditeljka Dušica Jakovljević je odmah saopštila zašto Milica nije dobila čestitku od sestre.

- Miličina sestra je odbila da pošalje poruku za Novu godinu jer nije poslušala njene savete - otkrila je voditeljka.

RAZBIJAO I LUPAO PO KUĆI! Atijas progovorio o AGRESIJI i RAZVODU od Anabele - ŠOK ISPOVEST! Ovo je bio KLJUČ da se raziđu!

Podsećanja radi, Miličina sestra Mirela je u svojoj čestitki za rođendan koju je poslala Milici podržala Stefana Kandića Kendija, zbog čega se Milica čak i naljutila malo na nju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija