• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo

28.09.2020

13:16

OVO NE ZNATE! Zadrugar UGOVORIO SA PRODUKCIJOM izlazak na nekoliko nedelja zbog SELENE! Evo zašto je KRIJUĆI PLAKAO!

Rijaliti

OVO NE ZNATE! Zadrugar UGOVORIO SA PRODUKCIJOM izlazak na nekoliko nedelja zbog SELENE! Evo zašto je KRIJUĆI PLAKAO!

Podeli vest

Teško će mu pasti!

Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar postaće roditelji devojčice. Naime, Vukova verenica Olivera, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, nedavno je saznala pol bebe i podelila radosne vesti sa svojim najbližima.

MALA PODRŠKA GLEDALACA! Šok u Šimanovcima kada je voditelj IZGOVORIO OVO IME - Prebledeli su, a evo ko je IZBAČEN!

Foto: HIT dodatak/informer

- Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi devojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahteve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mesec dana u „Zadruzi“ - rekao je izvor blizak reperu.

ŽESTOKA AKCIJA! Ispod JORGANA je SLAĐE! Skakao po njoj - pokazao ZAŠTO SVE PADAJU na njegov ŠARM! (18+VIDEO)

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje ćerkice napustiti „Zadrugu“ i ostati s porodicom nekoliko nedelja. - Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti - navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

Foto: TV Pink printscreen

Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena - kroz smeh zaključuje izvor.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

 

BONUS VIDEO

A U PM... PRESEO MU ELIKSIR SREĆE! Šta će sad?

SKLANJAJTE JOJ SE S PUTA! Žena sa oružjem nikad nije dobar znak!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija