• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

15.10.2020

12:34

BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA PUŠTEN IZ PRITVORA! Napravio HAOS U BANCI - radnicima PRETIO PIŠTOLJEM, a sada je ponovo na SLOBODI

Rijaliti

BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA PUŠTEN IZ PRITVORA! Napravio HAOS U BANCI - radnicima PRETIO PIŠTOLJEM, a sada je ponovo na SLOBODI

Podeli vest

Kaskader Uroš Ćertić, koji je uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja, pušten je iz pritvora nezvanično saznaje "Blic"

Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra zbog nelegalnog posedovanja oružja, a to se dogodilo nakon što je navodno u jednoj banci u Beogradu radnicima pretio pištoljem.

Kaskader koji je radio u Holivudu dospeo je u centar pažnje nakon što je objavljeno da je u pritvoru u Centralnom zatvoru. Ćertić je iza rešetaka završio zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Foto: printscreen

Naime, povod za ovo hapšenje je navodno njegov odlazak u jednu banku na Novom Beogradu, gde je došao u sukob sa zaposlenima. Kako mu nije bilo po volji ono što je čuo od službenika, on je, kako piše "Kurir", počeo da viče, a tada se umešao i šef ekspoziture. Uroš je tada, prema rečima izvora bliskom Ćertiću, navodno izvadio pištolj i počeo da im preti, nakon čega je besno napustio poslovnicu banke.

Po izlasku iz ekspoziture kaskader je odlučio da se otarasi oružja, pa ga je bacio u obližnju kantu. Međutim, uplašeni radnici poslovnice u kojoj im je Ćertić pretio pozvali su policiju čim je on izašao, a kako su pod video-nadzorom, moglo je jasno da se vidi ko je razjareni muškarac, piše pomenuti medij. Ubrzo je policija pronašla Uroša, kao i oružje, nakon čega je priveden. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17