• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

06.02.2021

22:28

ANABELA NEĆE DA ČUJE ZA MARKA, ALI ZATO SE GAGI NE ODVAJA OD NJEGA! Evo kako se provode TAST I ZET van granica Srbije! /FOTO/

Rijaliti

ANABELA NEĆE DA ČUJE ZA MARKA, ALI ZATO SE GAGI NE ODVAJA OD NJEGA! Evo kako se provode TAST I ZET van granica Srbije! /FOTO/

Podeli vest

Marko Miljković i Luna Đogani nakon što su izašli iz rijalitija nastavili su da žive zajedno, a uskoro će postati i roditelji prvi put.

Lunin otac, Gagi Đogani presrećan je što će postati deda, a slobodno vreme uglavnom provodi sa svojom mezimicom i zetom. Denser je veoma blizak sa njima, te ne krije koliko voli Miljkovića, dok njegova bivša supruga Anabela Atijas nije u najboljim odnosima sa njim. 

Gagi je sada na svom Instagramu podelio novu fotografiju sa Markom na kojoj je pokazao kako uživaju u Bjeljini, te je jasno koliko se dobro slažu.  

Foto: printscreen

Marko i Gagi

Podsetimo, otkako su izašli iz rijalitija, odnos Anabele i Marka bio je na staklenim nogama zbog previše svađa vređanja i izgovorenih ružnih reči oni su se udaljili i nisu imali komunikaciju. 

Pevačica je nedavno otkrila i da li će se njihov odnos potpuno izgladiti kada se rodi njihovo dete. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Anabela Atijas

- Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki - ispričala je Anabela i dodala u kakvom je odnosu sa ćerkom Lunom:

- Ništa se nije promenilo. Previše je lepih trenutaka bilo da bismo to zamenili sa nekim lošim periodom. Niko se ne ponosi time, ali to je jedan životni put koji nam je Bog nametnuo. Bitno je kakvi ćemo ljudi postati nakon toga, a verujem da smo postali bolji - istakla je pevačica u „DeToxic“ emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lektor

pre 3 godine

Nepismen Gazmen, nepismen novinar. BIJELJINA.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17