• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2021

08:20

TOMOVIĆ IH SVE POSTROJIO! Nakon što je za zadrugare imao VAŽNO SAOPŠTENJE, Vladimir NIJE BIRAO REČI kada je govorio o Milici i Mišelu

Rijaliti

TOMOVIĆ IH SVE POSTROJIO! Nakon što je za zadrugare imao VAŽNO SAOPŠTENJE, Vladimir NIJE BIRAO REČI kada je govorio o Milici i Mišelu

Podeli vest

Tokom "Nominacija", zadrugari imaju priliku da biraju između Milice Kemez i Mišela Gvozdenovića, koju su, prema odluci ovonedeljnog vođe, Lepog Miće odabrani za potrčke. Naredni zadrugar koji je nominovao, bila je Paula Hublin

- Ja sma svoje mišljenje o Mišelu rekla, da se ne ponavljam. Milica me bila razočarala u par navrata, i nećemo imati odnos kao pre. Šaljem nju iz tog razloga jer mislim da joj treba da bude sama, i da razmisli kako će nadalje - rekla je Paula.

- Ja ću nastaviti trend nominacija, i ići ću kao i ostali, linijom nezameranja. Neću da budem gluplji nego oni. Što se tiče igre istine, bolje da me ne pitaju bilo šta jer neću biti iskren. Nominovaću površno, što bi bio luđi, vama je bitno da pojedete picee. Počeću od Mišela, i on moje mišljenje zna od prvog dana.Fenomenalan pevač, dobar, pošten, karakteran, ima stav, izučio je rijaliti do tančina, i ozbiljno sve zna. Pripremao se, spremao za rijaliti... Samim tim što kaže da nije, a da je imao pozive nekoliko puta, i čim je došao na teren Miljane Kulić, on je došao spreman, a nije znao u kakvim će odnosima biti. Da je došla iz onih njenih najboljih dana, ti ne bi izdržao sve to.Pametan si, ekonomičan, došao si da zaradiš, a Miljana mu je bila ulaznica. Ušao je na velika vrata zbog nje. Pokazao je da je normalan u odnosima sa ljudima, donekle je taktičan, a na to se odnose situacije iz paba, sve je to planski. Nije se boio za krevet, dobio je krevet. Nije se ljudima suprotstavio prvog dana, već kada su se pabovci zbližili, treći dan rijalitija bio je rizičan. Dobar čovek, nema šta. Kada je Milica u pitanju, upoznali smo se prošle godine, i imao sam dve nedelje jedno mišljenje, a posle toga svaki put kad pomislim, vratim se na noć kada je pričala o sebi - počeo je Tomović:

- Koliko god da sam se trudio da joj nešto stavim do znanja, ona nikada nije slušala. Dakle, delim je na to do dana kada je ono rekla, i posle toga. To je priča koja me toliko dotakla, da sam ja morao d aizađem napolje, jer nisam mogao da slušam. Sve priče su teške i bolne, ali ova priča je nekako najjača, i sve mi je smešno. Ona ima mesto u mom srcu, iako ja to ne pokazujem. Ne sažaljevam je, ali imam neki osećaj kada je ona u pitanju. Ona u nama gleda kao da joj želimo loše, a ona na svet gleda kao na mesto gde joj svi žele loše. Kada god sam joj rekao da nisam za vezu sa Borom, ona je skakala, a ja sam samo pričao da joj želim dobro. Takvu devojku zaslužuje muškarac koji će sigurno d je više poštuje od Bore. Kada bi neko studirao tvoj odnos sa Borom, niko te ne bi voleo. Milice, neću da ti govorim mane, jer ja znam ko si i šta si. Znam da te nikada nisam nazvao onim što su te nazivali ljudi. Rekli smo jedno drugom sve, i ja više nemam volju. Žao mi je što je izgubila mnoge kredite, a njoj će biti žao kada izađe. Stojim iza svake reči koje sam ti rekao red tetkom,a ti ne stojiš iza jedne reči. Tu je naša razlika, jer ja stojim iza svojih reči. Tada si imala prave odluke, a sada ih nemaš, tada smo delili isto mišljenje. Neću te poslati u izolaciju, jer tebi treba mnogo više. Meni nije jasno, ona svake večeri doživljava poraz, kada posle svađe legne pored njega. Ona treba da izvuče lekciju. Beži od ovog odnosa Milice, mnogo je ružnih reči! Šaljem Mišela - dodao je Tomović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17