• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2021

12:52

OVI DOGAĐAJI SU OBELEŽILI FINALE ZADRUGE! Uprkos kraju, noć je bila propraćena SKANDALIMA I TEŠKIM REČIMA! /VIDEO/

printscreen RTV Pink

Rijaliti

OVI DOGAĐAJI SU OBELEŽILI FINALE ZADRUGE! Uprkos kraju, noć je bila propraćena SKANDALIMA I TEŠKIM REČIMA! /VIDEO/

Podeli vest

Sinoć je održano spektakularno superfnale "Zadruge 4", a titulu pobednika ponela je Nadica Zeljković, majke Kristine Kije Kockar. Međutim, noć je bila propraćena mnogobrojnim skandalima i sukobima

Pojavljivanje Tare Simov nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a najviše se čekala reakcija njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, a i ona sama bila ja zabrinuta kakav će on nastup imati prema njoj. Ša je takmičenje završio na 15. poziciji, a pri dolasku u studio na prvom intervju kod Milana Miloševića javno se izvinio bivšoj suprugi Ivani Aleksić. Nakon toga on je stugao kod voditeljke Dušice Jakovljević, a svi u studiju su isčekivali da uoči Taru Simov. Ona je sišla sa tribina i odmah poljubila repera, što je sve ostavilo u šoku. Ubrzo nakon toga usledio je i njen žestok konflikt sa bivšim prijateljem, Markom Đedovićem.

Marko Janjušević Janjuš superfinalnu noć završio je na 13. mestu. Kada je napustio Rajko ostrvo i došao kod voditelja Darka Tanasijevića, kako bi otkrio svoje prve utiske i pozdravio se sa podrškom usledio je žestoki okršaj sa Takijem, ocem njegove devojke, Maje Marinković.

Ubrzo nakon Janjuša, takmičenje je završila i Maja Marinković, koja je zauzela 10. mesto u superfinalnoj noći Zadruge 4. Njenim dolaskom u studio usledio je žestoki okršaj sa Markom Janjuševićem Janjušem, a ona je najviše poludela kada je saznalo koliko je Janjuš vređao nju i njenog oca, kao i da je rekao da je jedva čekao da se završi rijaliti da je ne bi više gledao.

Usledio je još jedan u nizu žestokih okršaja porodica bivših zadrugara. Nakon što je Mišel Gvozdenović završio takmičenje na 9. poziciji i došao do svoje porodice, Marija Kulić se obratila njemu i njegoj majci Hani, a onda su opasno zaratili i pale su jako teške reči.

Superfinalna noć bila je još uvek u toku, a iza kulisa dešavao se pravi karambol. Naime, Marko Janjušević Janjuš i Taki Marinković ušli u novi sukob, koji je bio na ivici fizičkog okršaja, a zadrugari i obezbeđenje ih je jedva radvojilo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17