• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

07.10.2016

08:12

15 GODINA MISTERIJE SMRTI ROĐE RAIČEVIĆA... Šta je u zaboravljenom koferu?!

Estrada

15 GODINA MISTERIJE SMRTI ROĐE RAIČEVIĆA... Šta je u zaboravljenom koferu?!

Podeli vest

Stanari zgrade u kojoj je pre deceniju i po pronađen mrtav poznati pevač veruju da je kofer koji stoji na četvrtom spratu baš njegov, ostavljen i zaboravljen. Ne diraju ga i ne otvaraju

Danas se navršava 15. godina od smrti pevača Rođe Raičevića koji je iza sebe ostavio velike hitove "Tako je suđeno" "Draga" "Dabogda"...

Rođa je živeo u centru Beograda, ulica 27. marta 25. A stanari ga se sećaju s nostalgijom:

- Rođa je bio divan momak. Nisam ga često viđao, koliko se sećam živeo je noću, a spavao danju. Idite na četvrti sprat, tamo je živeo. Videćete jedan kofer kod lifta, svi pričaju da je njegov - kaže jedan od komšija za Kurir, a ostali su potvrdili da taj kofer niiko nije otvorio čak 15 godina.

U Rođinom stanu danas živi jedan student koji nije znao da je pevač uopšte tu živeo, a vlasnik stana je rekao da Rođu nije dobro ni poznavao:

- Iako je on bio moj podstanar, maltene ga nisam ni poznavao. Došao je u trenerci i predstavio se kao sportista, a ne kao pevač. Viđali smo se jednom mesečno kada mi je plaćao kiriju. Komšije su mi pričale da su žene dolazile kod njega - rekao je gazda stana.

Public

Rodoljub Rođa Raičević je pronađen mrtav 7. oktobra 2001. godine. Prethodnu noć, Rođa je proveo sa devojkom. Kada mu je pozlilo, pozvala je hitnu pomoć, ali kada su lekari stigli on je već bio mrtav. Devojka je potvrdila da je Rođa uzeo prekomerenu dozu kokaina. Imao je samo 44 godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Koka

pre 7 godina

Шта је ту мистериозно, молим вас?! Једино ако филозофски закључимо да је свачија смрт- мистерија.

cuckovic maja

pre 7 godina

Kakva misterija ubilo ga belo brasno i tacka.Sam sebi presudio i tacka.Ni prvi ni poslednji.

zlato

pre 7 godina

kako moze biti prekomerna doza kokaina? mozda heroina?

Tinaa

pre 7 godina

15 godina stoji kofer ne otvoren?? Nasem narodu koji voli u sve nos da zabode se to ne moze desiti! \n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17