• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2017

13:46

(FOTO) DOBIO BUJNU PODRŠKU! Aci Lukasu je posle ovoga mnogo lakše...

Estrada

(FOTO) DOBIO BUJNU PODRŠKU! Aci Lukasu je posle ovoga mnogo lakše...

Podeli vest

Poznati pevač našao se na udaru jednog dela javnosti, međutim, postoji i veliki broj onih koji ga podržavaju i pružaju mu maksimalnu podršku u njegovim tešim životnim trenucima

Folk pevač Aca Lukas poslednjih nekoliko meseci u žiži je javnosti zbog turbuletnih dešavanja na privatnom planu - nakon što je podneo brakorazvodnu parnicu, organi reda nakratko su ga lišili slobode zbog prijave Sonje Vuksanović za nasilje u porodici, a potom je izgubio kontakt sa šestogodišnjom ćerkicom Viktorijom. 

LUKAS SE PONOVO OBRAČUNAVA! Podneo krivičnu prijavu protiv Sonje!

Usledile su i međusobne krivične prijave, a sve ove nedaće ostavile su veliki trag na Vuksanovića koji je naišao na podršku i razumevanje mnogobrojnih prijatelja i kolega, ali i fanova, koji su na originalan način poželeli da mu stave do znanja da tokom ovog teškog životnog perioda može da računa i na njihovu podršku.

LUKAS OBJAVIO POTRESNU PORUKU O ĆERKI VIKTORIJI: Zlato tatino, ne daju mi da te vidim i čujem!

Naime, na Acinom nastupu u Diseldorfu pojavila se grupa devojaka sa majicama na kojima piše "Aco, uz tebe smo". Pevač nije mogao da sakrije oduševljenje zbog ovog gesta koji mu je odmah popravio raspoloženje, pa je svoje najvatrenije fanove fotografisao i njihov gest objavio na društvenim mrežama, a nema sumnje da će mu ono što su mu priredile obožavateljke još dugo ostati u najlepšem sećanju.

(VIDEO) LUKAS ZAPRETIO BIVŠOJ ŽENI: Mrzim Sonju, tek sad ću da je KAZNIM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17