• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2020

10:50

DESIĆE SE SVAŠTA! Željko Mitrović nastavlja započeti IZAZOV - i to u još boljem ritmu! Ovo će vas definitivno razmrdati (VIDEO)

Estrada

DESIĆE SE SVAŠTA! Željko Mitrović nastavlja započeti IZAZOV - i to u još boljem ritmu! Ovo će vas definitivno razmrdati (VIDEO)

Podeli vest

Željko Mitrović, prihvatio je interesantanu opkladu i izazov od muzičke zajednice Srbije. U svom maniru, vrlo je ozbiljno pristupio situaciji i sa svojim bendom "The Monks" u narodnom periodu možemo ga naći u muzičkom studiju, gde snima, komponuje i producira 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video.

Čovek koji je sve samo ne običan biznismen, i ovog puta želi da svoj talenat, uz pomoć pažljivo odabranih muzičara, iskoristi na najbolji mogući način.

Željka Mitrovića je kako domaća, tako i publika u regionu, upoznala kroz pažljivo odabrane poslovne poteze, kroz humanitarne akcije, kroz neobične pronalaske, ali prvenstveno kao strastvenog muzičara i nekadašnjeg basistu Beogradskog benda - Oktobar 1864, sa kojim je izdao tri studijska albuma.

Željkova ljubav prema rokenrolu do današnjih dana ostala je ne samo netaknuta, već je poprimila još inventivniju formu.

Foto: privatna arhiva

Druga pesma i video koji su ugledali svetlost dana jeste hitična numera "Desiće se". Fuzija rokenrola, fanka i modernih pop tonova savršeno prijanja publici koja je nakada volela i pratila Mitrovićevu muzičku karijeru, kao i klincima koji tek otkrivaju čari dobre muzike. I

zgleda je Željko uboo sa svojim mlađim kolegama iz benda, još jedan hit koji će dobro razmrdati kako publiku, tako i domaću scenu! Refren koji osvaja na prvo slušanje, svakako ne bi bio tako hitičan da ga nije otpevala mlada Isidora Mitić.

Devetnaestogodišnju Isidoru pamtimo kao istaknutu učesnicu Pinkovih Zvezdica i ne možemo da ne primetimo kako je stasala u ozbiljan vokal koji će tek vladati domaćom scenom i pred kojom je ozbiljna karijera.

Saradnja sa Željkom i momcima iz benda je sjajna! U početku sam se plašila kako ću se uklopiti, da li ću opravdati očekivanja, ali su mi Željko i ekipa dali ogromnu podršku, uz njih muzički sazrevam, pri tom se i jako lepo družimo – rekla nam je ova mlada, talentovana devojka koja se muzikom bavi od malena i kojoj je muzika, baš kao i Željku – prva ljubav.

Foto: privatna arhiva

Isidorini muzički idoli su jako interesantan spoj – Fredi Merkjuri i Arijana Grande. Imamo još 28 pesama pred nama da vidimo da li se prizvuk Isidorini idola oseća u izvedbi Željkovog benda "The Monks", a do tada svašta će se desiti!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17