• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

19.03.2021

14:15

PUKLO PRIJATELJSTVO POSLE SKANDALA U ZVEZDAMA GRANDA! Pevačica blokirala Mariju Šerifović!

Estrada

PUKLO PRIJATELJSTVO POSLE SKANDALA U ZVEZDAMA GRANDA! Pevačica blokirala Mariju Šerifović!

Podeli vest

Članica žirija posvađala se u emisiji "Zvezde Granda" sa takmičarkom Vanjom Knežević, gde je u njenu odbranu stala njena mentorka Marija Šerifović. Nakon što se Marija javno obratila i rekla da su svi "preterali", uvređenom se pronašla i njena dugogodišnja prijateljica i pevačica koja ju je blokirala na svim društvenim mrežama.

Naime, Marija se obratila javnosti povodom slučaja koji je privukao veliku pažnju javnosti i poručila da su svi preterali.

Foto: printscreen

Vanja Knežević

- Ja imam samo jednu stvar da kažem. Dakle, meni se čini da su svi preterali. Meni se čini da je moja koleginica ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reci ishitrena, jer ona vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početku svake emisije i kaže: "Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, tako da to nije okej" - rekla je Marija.

Foto: Printscreen You Tube

Marija Šerifović

Očigledno je da se njena koleginica iz žirija, s kojom je do skoro bila gotovo nerazdvojna, pa su dosta vremena provodile zajedno, ipak ne slaže sa njenim mišljenjem i da ju je njen postupak naljutio. Zbog toga ju je, odmah nakon obraćanja putem Instagrama, sa iste društvene mreže izbrisala i blokirala.

To i ne čudi, jer je u pevačicinom stilu da svakoga ko ne deli njeno mišljenje i uputi joj konstruktvinu kritiku, odmah blokira. Prethodnih dana mnoge javne ličnosti, ali i blogeri koji su podržali Vanju, dobili su "blok" od pomenute pevačice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ćikula

pre 3 godine

Karleuša je umislila da zna da peva i da je zvezda, znam dosta takvih bolesnika. Ali odkud joj pravo da ponižava, maltretira i vređa decu, i to sve uz odobrenje Saše Popovića. Bravo Marija!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija