• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

18.08.2021

22:28

MILICU TODOROVIĆ ZET PREVARIO ZA NOVAC - ZA MENE JE TO BOLNA TEMA! Pevačica prvi put progovorila o SKANDALU o kom su SVI PRIČALI!

Estrada

MILICU TODOROVIĆ ZET PREVARIO ZA NOVAC - ZA MENE JE TO BOLNA TEMA! Pevačica prvi put progovorila o SKANDALU o kom su SVI PRIČALI!

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović prvi put javno je progovorila o medijskim natpisima da ju je sestrin muž prevario za novac.

Od septembra prognoziraju novo zatvaranje granica, klubova i kafana. Kako činjenica da ćete po drugi put ostati bez izvora prihoda utiče na vas?

- Ne utiče, kao što nije ni prošle godine. Pravo pitanje je kakvog će efekta sve to imati na porodice s prosečnom srpskom platom. Što se mene tiče, tokom godina sam dosta radila i zaradila. Uprkos tome što ne umem da štedim, uspela sam da ponešto ostavim u takozvanu slamaricu, što se sada ispostavilo kao pravilan potez. Inače se zbog novca gotovo nikada ne stresiram. Kada ga imam, trošim, kada nemam, nije mi neophodan.

Koliko često se vaši najbliži suočavaju s malicioznim komentarima okoline?

S tim se najčešće naš tata susreće. Duša od čoveka, koji se na komentare poput: “Ćerka ti dobro zarađuje, a ti radiš na pumpi” samo nasmeje. Svestan je da će toga uvek biti i da te opaske najviše govore o onima koji ih izgovaraju. Srećna sam što se on, kao i brat i sestra, trude i ne čekaju moju pomoć. Na kraju krajeva, čovek se uvek bolje oseća kada doprinosi kućnom budžetu. Možda je ljudima teško da poveruju jer sam javna ličnost, ali mi smo i posle moje pobede u “Zvezdama Granda” nastavili da funkcionišemo kao jedna normalna, skromna, prosečna porodica, koja je nekada s nestrpljenjem čekala novogodišnje paketiće iz mamine i tatine firme i nikada se nije bahatila. Tata je 20 godina bio glavni računovođa u firmi “Dušan Petronijević”, koja se raspala, dok je mamino preduzeće tekstila “Jastra” dočekalo istu sudbinu. Nakon svega nama u porodici je najbitnije da smo zdravi i na okupu, što i jesmo.

Da li to znači da ste izgladili odnose sa starijom sestrom, čiji muž vas je, kako se pisalo u dnevnoj štampi, prevario za novac?

Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17