• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

08.09.2015

08:09

BEDNIK! Vozač BMW-a izazvao udes, pa svalio krivicu na mrtvu ženu!

Vesti

BEDNIK! Vozač BMW-a izazvao udes, pa svalio krivicu na mrtvu ženu!

Podeli vest

Vladan Ć. (34) pijan skrivio sudar BMW-om u kom su bili i njegova supruga Blaženka N. (29) i dvogodišnji sin. Žena je u udesu poginula, a Vladan je na uviđaju rekao policajcima: "Ona je vozila"

Blaženka N. (29) iz Batajnice je poginula dok su njen dvogodišnji sin i suprug Vladan Ćesarević (34) lakše povređeni u stravičnom udesu koji je izazvao njen mortus pijani muž, vozeći velikom brzinom BMW na autoputu Beograd - Šid, kod isključenja za aerodrom "Nikola Tesla"!

1,4 promila 
alkohola u krvi imao je Vladan Ć. kad je izazvao kobni udes

Nesrećna žena je bila na suvozačkom sedištu, a od siline sudara na mestu je ostala mrtva. Da sve bude još strašnije, Vladan je tokom uviđaja krivicu za udes hteo da svali na svoju mrtvu suprugu, rekavši policajcima: "Ona je vozila." (?!?)

Kako saznajemo u saobraćajnoj policiji, udes se dogodio preksinoć oko 23.30 sati, a alkotestom je utvrđeno da je Vladan imao 1,4 promila alkohola u krvi!

- Vladan je velikom brzinom vozio BMW, smederevskih oznaka, od centra Beograda ka aerodromu. U jednom trenutku je izgubio kontrolu i naleteo na "mazdu", a potom je na oba automobila naleteo kamion - kaže naš sagovornik iz saobraćajne policije.

Informer

Policija i dve ekipe Hitne pomoći brzo su stigle, ali lekari su samo mogli da konstatuju Blaženkinu smrt.

- Vozač je bio vidno alkoholisan. Žalio se na bolove, pa su i on i dečak prevezeni u Urgentni centar, gde su obojici konstatovane lakše povrede - kažu u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, Blaženka i Vladan su sa sinom u nedelju bili u Valjevu na krštenju deteta Vladanovog rođaka. Vladan je na proslavi, po svemu sudeći, popio veću količinu alkohola.

Nakon udesa i pregleda u bolnici, priveden je u policijsku stanicu na trežnjenje i protiv njega će biti podneta prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Inače, saobraćajna policija je iste večeri kod Bubanj potoka u Beogradu zaustavila još jednog bahatog vozača, koji je mortus pijan vozio suprugu i dvoje dece. U ovom slučaju, pukom srećom, nije bilo žrtava.

Informer

- Samo dva sata pre tragedije kod aerodroma, saobraćajna policija je kod Bubanj potoka videla automobil kako krivuda auto-putem. Zaustavili su vozilo i u njemu zatekli supružnike sa dvoje male dece koji su se vraćali sa letovanja.

Alkotestom je utvrđeno da je vozač imao čak 1,42 promila alkohola u krvi. On je odmah priveden u stanicu na trežnjenje i protiv njega će biti podneta prijava - kažu u policiji.  

Informer


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Salazar Sliterin

pre 8 godina

Od kako je počelo leto , sudara i pogibija gde su naši državljani stradali ima na sve strane , po čitavom regionu . Srbija, Makedonija,Grčka ! U zadnjih nekoliko strašnih pogibija u saobraćaju učestalo se spominje BMW . Da li vlasnici te vrste automobila uopšte poznaju tehničke karakteristike svog vozila ? Da li ti ljudi misle da mogu bezbedno da voze 200 i više kilometara na sat jer imaju BMW ? A sada o alkoholu .Ova država više nego očigledno ima problem sa alkoholom i alkoholizmom . a kada se tu uključi i vožnja pod dejstvom ove supstance ,tragedije su neizbežne .Ovaj Ćesarović nije odgovoran čovek ,otac , muž itd ..Ali kako to ,da niko od njegove familije sa te pijanke nije obavestio policiju da potencijalni ubica ( vozio pijan što i jeste postao) seda pijan za volan ? Gde je tu savest! Ovde treba dati višegodišnju robiju i doživotnu zabranu za vozačku dozvolu ..Al šta to vredi kada je dete od 2 god ostalo bez svoje majke, uz ovakvog oca njemu nema spasa ..

Dragomir

pre 8 godina

Ја му не бих пресудио ни дан затвора.Као судија бих га позвао и уместо изречене казне отерао бих га у пиз ... Добро,да се не изражавам!Веће му казне не треба јер ће годинама носити СТРАХОВИТИ терет да је изазвао смрт своје супруге А МОГАО ЈЕ ДА ПОБИЈЕ И ДРУГЕ ДА ЈЕ УДАРИО У НЕЧИЈИ АУТОМОБИЛ!Као возила је сада покојница?Можда је мислио да се полицајци ,,закопчавају иза леђа,,?Ја возим 60 година без удеса увек добре аутомобиле.Имам два опела и несхватљиво ми је да седнем пијан или пређем 80 км на сат!Истекла ми је важност дозвола и вероватно је нећу продужити!Дозволу ћу урамити а превоза аутобусом имам на све стране.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17