• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.02.2017

19:35

SUICID NA NOVOM BEOGRADU: Žena (62) skočila sa osmog sprata!

Vesti

SUICID NA NOVOM BEOGRADU: Žena (62) skočila sa osmog sprata!

Podeli vest

Ana L.(62) izvršila je samoubistvo skočivši sa osmog sprata zgrade u Ulici Jurija Gagarina 14 na Novom Beogradu

Kako navodi pink.rs, ona je na mestu preminula. Motiv suicida za sada nije poznat, a policija ispituje sve okolnosti koje su dovele do samoubistva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Zar su bitne okolnosti kada svake nedelje neko izvrsi samoubistvo ? Sta bi ga nateralo na to ? Ili psihicki poremecaj ili nemastina !!!!!!!!!!!!! UZAS.

XXL

pre 7 godina

Koje je ovo samoubistvo po broju od početka nove godine, a da nije prošao ni jedan dan da nije bilo?

moma

pre 7 godina

Tuzna vest, ali je bitno da se pise o takvim slucajevima. U "vise" demokratskim zemljama npr. Grckoj takve vesti se uopste ne prenose. Po naredjenju Brisela I banaka. A svakog dana kupe leseva jadnika koji sebi oduzimaju zivot

Peca

pre 7 godina

Pitanje koje imam za urednika je : dali on cita makar naslove u ovim novinama ? Ako cita dali on zna sta na Srpskom znaci reč iz naslova ovog teksta "SUICID" Stvarno je postalo bezobrazno i uvredljivo do koje mere se omalovazava Srpski jezik u dnevnoj stampi i politici a za postizanje nekakvog posebnog znacaja u pokazivanju svojeg obrazovanja . Veoma često je smešno na koji način i gde se ubacuju strani izrazi "edukativno obrazovanje " sa nasom reci koje je više nego smesna kombinacija. Molim vas obrazujte vaše novinare na Srpskom ili ako hoćete napiscu vam to na jos desetak stranih jezika kojima se sluzim u inostranstvu. Predrag Klisaric nastanjen u Australiji a živeo dugo i u Africi , Novom Zelandu i jos po negde kraci period Hvala

TESLIJANCI

pre 7 godina

TO TESLIJANCI ULAZE U KOZIJEROVO OGLEDALO PA NAS VODE U BUDUCNOST.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17