• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

16.03.2017

14:47

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Učenik šestog razreda doneo pištolj u školu!

Vesti

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Učenik šestog razreda doneo pištolj u školu!

Podeli vest

Učenik šestog razreda doneo je prošlog petka pištolj u Osnovnu školu "Kralj Aleksandar Prvi" na Novom Beogradu

Direktor škole kaže da je policija potvrdila da je u pitanju pravi pištolj, a ne plastična igračka.

 - Policijska stanica na Novom Beogradu, nakon što je privela roditelje, okončala je ceo slučaj i predala ga nadležnim organima, a mi u školi sada organizujemo niz sastanaka kako bismo apelovali na roditelje da moraju da proveravaju šta deca nose u torbama -  kaže direktor škole Milan Pušica. 

Prema njegovim rečima, dečak je iz radoznalosti doneo pištolj u školu i nije ga vadio iz torbe, ali je drugovima pokazivao šta ima u torbi. 

Za ceo slučaj škola je saznala tek kasnije od roditelja kojima su deca ispričala šta se dogodilo, navodi beogradski list. 


"Mi smo odmah obavestili sve nadležne, organizovali Savet roditelja i vanredni roditeljski sastanak. Nesmotrenost učenika i neodgovornost roditelja ovog puta su se dobro završile, ali voleo bih da ovo svima bude upozorenje i podsetnik da roditelji moraju apsolutno da znaju gde im je dete i šta nosi u torbi", ističe ističe Pušica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pancevac

pre 7 godina

a da mozda nije bilo nekog vrsnjackog nasilja pa je dete moralo samo da se zastiti od majmuna? i sad ce jos i odgovarati umesto da mu se pomogne...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija