• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

22.01.2019

22:22

PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Postoji dokaz koji nikada nije otvaran i veštačen!

Vesti

PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Postoji dokaz koji nikada nije otvaran i veštačen!

Podeli vest

Postupak koji se u Višem javnom tužilaštvu vodi protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović u prethodnom periodu bio je na "stendbaju", a razlog je zamena postupajućeg tužioca

Naime, nakon što je prethodna zamenica višeg javnog tužioca koja je vodila slučaj ubistva pevačice Jelene Krsmanović unapređena prelaskom u Tužilaštvo za ratne zločine, slučaj Marjanović ostao je da čeka ko će da ga preuzme.

Krajem decembra prošle godine, nakon nekoliko nedelja neizvesnosti ko će slučaj da preuzme, zamenik javnog tužioca, koji je nedavno unapređen prelaskom u Više tužilaštvo, dobio je možda najkompleksniji slučaj u novijoj istoriji - slučaj ubistva pevačice Jelene Krsmanović.

Ovaj tužilac stoga imaće veoma težak zadatak - da ispravi sve greške koje su napravljene još od početka istrage i dopuni optužnicu novim dokazima, čije je izvođenje naložio Apelacioni sud, kada je optužnica po drugi put vraćena na dopunu.

Potrebno je da se izvrši prostorno-vremensko veštačenje svih snimaka sigurnosnih kamera koje se nalaze na kući u Ulici put za Crvenku, odnosno svih kadrova koji gledaju na nasip.

Takođe, Biološkom fakultetu dostavljen je bris DNK uzet sa desne ruke sa ogrebotine Zorana Marjanovića odmah po pronalasku tela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 5 godina

Nisam pročitao članak, jer me ne zanimaju nikakvi "pouzdani izvori" i ostale baljezgarije koje se pišu godinama o ovom slučaju. Dokle više? Zar je to novinarstvo? Zašto je to ubistvo važnije od ubistva žene koja je iz Indonezija došla u Saudijsku Arabiju da radi kao sluškinja, silovali su je devetoro manijaka, a pri samoodbrani ubila jednog od njih i zbog toga je osudili na smrt. O tome treba da se piše svakodnevno i dugo. Novinarstvo kod nas ne poznaje etiku i objektivno st. Cilj opravdava sredstva, a vi ta sredstva ne birate, kad je pitanju povećanje tiraža. Sram vas bilo.

exSer b

pre 5 godina

Peder Vucic je obecao da ce to resiti za par dana. Da li se peder Vucicevic seca toga?

Mina

pre 5 godina

A ko ce da odgovara za sve te greske i propuste?!

SS

pre 5 godina

Pa brate slatki više,neka dovedu nekog spolja da im reši slučaj,dosta je više pisanja i nagađanja vaših.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17