• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

05.07.2019

13:33

UHAPŠENI DILERI! Zaplenjeni droga i oružje kod pet osoba u Novom Sadu

Vesti

UHAPŠENI DILERI! Zaplenjeni droga i oružje kod pet osoba u Novom Sadu

Podeli vest

Policija je u Novom Sadu zaplenila oko 8 kilograma marihuane i više od 3.200 komada različitih narkotika, dva pištolja i dva revolvera i uhapsila tri osobe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga

Kod dvojice je pronađeno i oružje, pa se terete i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Protiv još dvojice maloletnika, osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima, biće podnete krivične prijave.

Pretresom stana M. A. (29), policija je pronašla 6,5 kg marihuane, pištolj, dva revolvera i 100 komada municije različitog kalibra. Pronađene su i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i novac, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. U dva stana koje koristi V.V. (18), nađeno je 3.047 komada tableta MDMA i 90 grama ove droge, kao i pištolj – navode u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

Foto: MUP Srbije

Uhapšen je i B. B. (35), u čijem je stanu pronađeno više od stotinu tableta sa liste opojnih droga i 45 grama marihuane.Sva trojica su zadržana do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu.

U stanu sedamnaestogodišnjeg Novosađanina, policija je pronašla 800 grama marihuane, 100 grama i 32 komada MDMA. Kod petnaestogodišnjaka, koji je bio sa njim, nađena je manja količina marihuane i novac, za koji policija sumnja da potiče od prodaje droge.

Protiv obojice biće podnete krivične prijave za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17