• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

25.11.2019

11:13

ŠOK OTKRIĆE U ISTRAZI UBISTVA MILOŠA! Sasuo mu 10 metaka zbog ovoga?! Odbio poligraf, a onda su pronađeni dokazi na mestu zločina!

Vesti

ŠOK OTKRIĆE U ISTRAZI UBISTVA MILOŠA! Sasuo mu 10 metaka zbog ovoga?! Odbio poligraf, a onda su pronađeni dokazi na mestu zločina!

Podeli vest

Darko M. (33) likvidirao Miloša Radojkovića (25) iz bezobzirne osvete, jer mu je ovaj 28. juna zapalio automobil "mercedes", pa još i odbio da mu plati štetu za uništeni auto

Darko M. (33) iz Niša uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je 20. novembra izrešetao Miloša Radojkovića (25) ispred kuće u niškom naselju Beverli Hils! Motiv stravičnog zločina je bezobzirna osveta, jer je Radojković 28. juna zapalio Darkov "mercedes" u Ulici Svetozara Markovića u Nišu.

Odbio poligraf

Izvor iz istrage kaže da je Darko u sredu ispalio više od 10 hitaca u Miloša ispred kuće u kojoj je živeo sa trudnom ženom i ćerkom kao podstanar.

- Darko je priveden neposredno nakon ubistva, ali je tada negirao da ima ikakve veze sa zločinom. Međutim, odbio je poligrafsko ispitivanje, zbog čega je policija posumnjala da ne govori istinu, što su kasnije potvrdili dokazi pronađeni na mestu zločina - navodi naš sagovornik.

Radojković je, inače, bio uhapšen u julu ove godine, dvadesetak dana nakon što je zapalio Darkov "mercedes". Odala ga je kanta sa benzinom ostavljena pored zgarišta, jer je na njoj pronađen Milošev DNK. Protiv njega je tada pred Osnovnim javnim tužilaštvom pokrenut postupak zbog izazivanja opšte opasnosti.

JUNAČINA! Profesor Slavoljub SKOČIO JE NA CEV PUŠKE kada je shvatio da ludak hoće da POBIJE DECU! Ovo su SVI DETALJI DRAME U VELIKOJ PLANI!

Foto: Informer DN

U međuvremenu, dok se čekalo na početak suđenja, Milošu je stigla ponuda da izmiri račune sa Darkom.
- Zajednički poznanici su uspeli nekako da izmire Miloša i Darka, uz dogovor da Radojković nadoknadi štetu za zapaljeni automobil. Međutim, vreme je prolazilo, a Miloš nije dao ni dinar Darku, kom je dosadilo da čeka pare i odlučio je da se lati oružja - objašnjava naš izvor.

Kobne večeri, 20. novembra, Darko je sačekao Miloša ispred kuće u naselju Beverli Hils jer je bio dobro obavešten o njegovom kretanju.
- Radojković je oko 17 sati stigao u iznajmljenu kuću i trudnoj supruzi doneo kolače. Ubrzo zatim je izašao iz kuće, ali Darko ga je čekao u dvorištu. Čim ga je ugledao, zapucao je. Miloš je pogođen sa više od deset hitaca u noge i leđa dok je pokušavao da pobegne od napadača, ali je stigao samo do garaže, gde je pao mrtav. Na mestu zločina pronađene su čaure od ispaljenih metaka, kalibra devet milimetara, i one su doprinele da se identifikuje napadač - kaže naš sagovornik.

ŠAMARAO DEVOJKU NASRED ULICE! Uhapšen nasilnik iz Novog Sada čiji je snimak zgrozio Srbiju! (VIDEO)

Imao saučesnika

Policija, međutim, nastavlja istragu o ovom slučaju, jer postoji sumnja da je Darko imao saučesnika.
- Ne isključuje se mogućnost da mu je neko signalizirao da je Miloš došao kući. Takođe, kod ovakvih napada uobičajeno je da "pucač" ima vozača, koji ga čeka u blizini mesta zločina - kazao je naš izvor.

Miloš, inače, nije bio u zavadi sa Darkom pre nego što mu je u junu zapalio "mercedes", i najverovatnije je to uradio za pare, po nečijem nalogu.
Darku je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će sa krivičnom prijavom za ubistvo biti priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu u Nišu. 

Sve počelo zbog zelenaškog duga

Foto: Informer DN

UNIŠTEN Darkov "mercedes" koji je Miloš zapalio 28.juna


Kako se pretpostavlja, Miloš Radojković je 28. juna zapalio Darkov "mercedes" po nečijem nalogu, ali još nije utvrđeno čijem.
- Miloš nije imao ličnih razloga za paljevinu, taj "posao" je najverovatnije odradio za novac ili neku uslugu. Postoji sumnja da je pozadina napada na Darka zelenaški dug. Sumnjamo da je Darko pozajmio novac, koji nije vratio, pa je zelenaš poslao Miloša da mu zapali vozilo, kako bi ga zaplašio i opomenuo, i to baš na dan kada se Darko ženio. "Mercedes" je tad u potpunosti uništen, a tom prilikom je oštećen i "hjundai", koji je bio parkiran pored njega. Radojković je verovao da neće biti uhapšen zbog toga, pa je u međuvremenu čak pružio utočište svom prijatelju F. V., za kojim je bilo raspisano sedam poternica zbog brojnih krivičnih dela u Nišu i Vranju. Prilikom Miloševog hapšenja, F. V. je zatečen u njegovom stanu, pa je upućen na izdržavanje kazne u niški zatvor - kazao je naš izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

Sad je "bezobzirna" osveta. A nije bila bezobzirna paljevina??? Dok nam je takvo sudstvo, ljudi ce uzimati pravdu u svoje ruke...

Sandra

pre 4 godine

Svi su kriminalci. Ko se bavi kriminalom treba da se plaši osvete.Nikoga ne žalim. Svi bi hteli preko hleba pogače.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17