• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

26.11.2019

15:49

PSOVALI SU MI MAJKU I PALILI KOSU CIGARETOM Migranti napali Nataliju (24) u Pirotu

Vesti

PSOVALI SU MI MAJKU I PALILI KOSU CIGARETOM Migranti napali Nataliju (24) u Pirotu

Podeli vest

Pedesetak pirotskih taksista iz nekoliko udruženja, ali i onih koji samostalno obavljaju ovu delatnost, organizovalo je protest ispred izbeglično-migrantskog centra na Četvrtom kilometru, nadomak grada. Razlog je, kako kažu, napad na njihovu koleginicu Nataliju Rangelov (24), devojku koja se bavi taksiranjem.

- Sinoć oko pola šest sam primila trojicu koji su tražili da ih odvezem do naselja na Četvrtom kilometru. Čim su seli počeli su da pale cigarete, da mi dobacuju nepristojne reči, a jedan mi je čak opsovao majku srpsku. Pokušala sam da ih smirim, ali nije vredelo, nastavili su sa vulgarnostima i počeli fizički da nasrću na mene. Jedan me je dohvatio za glavu i upaljenom cigaretom počeo da mi pali kosu. Zaustavila sam auto i počela da bežim. Nekako sam uspela da im umaknem, ali ovo im nije prvi put da se ponašaju tako bezobzirno i bezobrazno, čak i prema kolegama muškarcima - kaže Natalija koja je popilično uznemirena i plaši se da više uopšte sedne za volan i vozi migrante sa Bliskog istoka.

 

Prema njenim rečima, policija je ragovala veoma brzo i odmah identifikovala dvojicu napadača i pritvorila ih dok je treći još uvek u bekstvu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Jeli su dosli ovde da se BAHATE ??? To bi trebalo sve oterati tamo odakle su i dosli ili U NEMACKU gde su i posli i KRAJ

Vladimir

pre 4 godine

Proterati sve te divlje zveri iz Srbije stocnim vagonima.Madjarska treba da sluzi kao primer kako sa divljacima sa bliskog istoka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija