• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2020

20:59

UHAPŠEN NIKOLA SANDULOVIĆ! MUP ga priveo zbog širenja lažnih vesti i pretnji!

Vesti

UHAPŠEN NIKOLA SANDULOVIĆ! MUP ga priveo zbog širenja lažnih vesti i pretnji!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Posebnog odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su N. S. (57) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio više krivičnih dela, saopšto je MUP Srbije

Kako saznajemo, uhapšen je Nikola Sandulović, lider Republikanske partije i nekadašnji član obezbeđenja premijera Srbije Zorana Đinđića.

- Sumnja se da je on izvršio krivična dela izazivanje panike i nereda, ometanje pravde i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Postoje osnovi sumnje da je N. S. na društvenoj mreži "Fejsbuk" objavio snimak u kome iznosi lažne vesti, čime je uticao na sprovođenje odluka i mera u borbi protiv virusa korona, zatim pretnje kojima je ometao javnog tužioca u vršenju tužilačke funkcije, ali i pretnje da će upotrebiti silu prema policijskim službenicima koji su prema njemu preduzimali službene radnje u okviru svojih ovlašćenja - saopštava MUP.

UHAPŠEN MUŠKARAC (57) ZBOG ŠIRENJA LAŽNIH VESTI I PRETNJI NA FEJSBUKU ZBOG KORONAVIRUSA!

 

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas gustafsson

pre 4 godine

Tako i treba! Sada u prdekanu! A hoće li i ostali defetisti,saboteri i petokolonaši da dođu na red? Prvenstveno mislim na TV N1, šiljatu Olju B.,Natašu i Maju.

liliputanci

pre 4 godine

Tako je! Kao kod Pinočea - poslati odrede smrti i ućutkati ih... Jebeni izdajnici, šta biste im radili?

Toma

pre 4 godine

Hvala bogu da je tuzilastvo pocelo da radi svoj posao , dosta smo ih placali za sedenje!

zoki

pre 4 godine

Ja sam cuo da je on najjaci . Jaci je i od Bore Spuzica Kvake .

bivši_doktor

pre 4 godine

E, najzad objaviste jednu vest na koju imam samo jedan kratki komentar: BRAVO!

Bocan

pre 4 godine

Ja sam mislio da je Srbija ukinula funkciju javnog tužioca.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Nikola Sandulović je kod Marića u emisiji ,,Goli život'' javno priznao da se bavio kriminalom (krađe, droga, uzurpacija javnog prostora). Ko ne veruje da je istina to što sam napisala, neka na Jutjubu odgleda emisiju koju sam pomenula.

Vizental

pre 4 godine

Hvala Bogu i vreme je bilo! Sve koji izazivaju haos i prave paniku na robiju i neka prave maske! Medjutim ovog treba u psihijatrijsku ustanovu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija