• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

29.04.2020

23:22

SEKAO JE ŠLJIVE U VOĆNJAKU, A ONDA MU JE TESTERA ISKLIZNULA I NASTAO JE HAOS! Užas kod Lučana!

Vesti

SEKAO JE ŠLJIVE U VOĆNJAKU, A ONDA MU JE TESTERA ISKLIZNULA I NASTAO JE HAOS! Užas kod Lučana!

Podeli vest

Mlađo Rajičić (65) sekao stablo šljive u svom voćnjaku, kad mu je motorna testera iskliznula i posekla ga po ruci. Rajičić je podvezao ranu, ali je brzo umro jer je isekao arteriju

Mlađo Rajičić (65) nastradao je prekjuče u selu Grab na planini Jelici kad se slučajno posekao motornom testerom po ruci!
Nesrećni čovek je podvezao ranu i krenuo da potraži pomoć, ali mu je arterija bila isečena i brzo je iskrvario.

Sekao šljivu

Mlađin komšija M. J. ispričao nam je da se tragedija dogodila u Rajičićevom voćnjaku, koji se nalazi na obroncima Jelice, 25 kilometara od Lučana.

- Otišao je u voćnjak da orezuje granje i ukloni rastinje. To je njegovo porodično imanje... Verovatno je sekao trulu granu šljive kad se desilo nesreća, ali niko ne zna kako je uspeo da se poseče tako gadno - priča očajni komšija.

U šoku

Znao je dobro da rukuje motornom testerom i zato je pravo čudo da je tako stradao. Svi smo iznenađeni
Meštanin Graba

Meštani Graba takođe su u šoku zbog tragedije i nagađaju kako je Mlađa nastradao.

- Jedni kažu da se Mlađa najverovatnije sapleo dok je nosio uključenu motornu testeru, pa je pao preko nje. Drugi su uvereni da mu je testera iskliznula iz ruke dok je sekao šljivu, pa je isekao sebi ruku. Kada se to desilo, bio je toliko priseban da podveže sebi ruku iznad rane, u pokušaju da zaustavi krvarenje. Nažalost, nije uspeo. Nije bilo nikog u blizini da mu pomogne i brzo je iskrvario - kaže jedan od meštana.

Za Mlađa su u Grabu imali samo lepe reči. Kažu da je bio dobar čovek, pravi domaćin, i da je svojim dobročinstvom zadužio mnoge meštane.

Radnik "Univerzala"

Svima je žao što zbog vanrednog stanja i zabrane okupljanja neće moći da mu odu na sahranu i da se poslednji put oproste od njega.

- Nedavno je otišao u penziju. Imao je nameru da proširi porodično imanje i svaki dan je nešto radio u polju, oko kuće i u voćnjaku. Znao je dobro da rukuje motornom testerom i zato je pravo čudo da je tako stradao. Svi smo iznenađeni... - priča meštanin Graba.
Mlađo je, inače, radni vek proveo kao radnik i rukovodilac Zanatske zadruge "Univerzal" u Čačku i jedva je čekao da ode u penziju kako bi se posvetio uređenju porodičnog imanja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17