• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2021

16:57

PRVE FOTOGRAFIJE! Rasta upravo izašao iz pritvora! Reper na kapiji Okružnog zatvora sa crnim kesama u rukama!

Vesti

PRVE FOTOGRAFIJE! Rasta upravo izašao iz pritvora! Reper na kapiji Okružnog zatvora sa crnim kesama u rukama!

Podeli vest

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor reperu Stefanu Đuriću Rasti i L.B. koji se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu

- Pritvor im je ukinuo sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu , rekla je za Tanjug portparokla suda Bojana Stanković.

Foto: Marko Đoković

Rasta izlazi iz zatvora

Informer vam donosi i prve fotografije repera po izlasku uz Okružnog zatvora. 

U rukama nosi crne kese sa ličnim stvarima.

Foto: Marko Đoković

Rastu prijatelj sačekao po izlasku

Po izlasku sačekao ga je prijatelj, pa je reper odmah ušao u automobil i otišao. Nije davao nikakve izjave.

Reper i bivši muž pevačice Ane Nikolić, kako je Informer pisao, uhapšen je u oktobru i već na prvom saslušanju je ispričao da je 600 grama skanka kupio kako bi imao zalihe zbog koronavirusa, a priznao je i da je drogu krio u veš-mašini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 3 godine

POCECU DA PODRZAVAM DILERE DROGE ALI DO 500q....MORAM DA POSTUJEM SUD NASE ZEMLJE JER TAKVE PORUKE SALJU NARODU.

Muki

pre 3 godine

Stani mi smo zaveli marihuanu kao opasnu drogu jer nam je to neko rekao, kao na primer Amerika i Un, a sad kad su oni to skinuli sa liste opasnih droga, a u Americi i Kanadi se nalazi u slobodnoj prodaji, kao i u pola evrope, ne znam sta se minpravimo sad pametni, mi smo uvek poslednji u svemu umesto da imamo inicijativu, mi samo klimamo glavom, sto sad kad smo i mi potpisnici toga da se marihuana skida sa liste droga to i ne uradimo, moze drzava i da zaradi lepo na tome, nece babe i dede mnogo da se ljute, prodje to za par dana, nije izborna godina tako da je vreme pre toga da se to zavrsi.

SOCIOLOG

pre 3 godine

Možda je u kesama SALATICA.Narkomančina opet na slobodi.Biće trave,heroina i kokaina.

Srdjan

pre 3 godine

Ne shvatljivo je da ovaj Dripac izadje iz Zatvora sa nadjenom tolikom kolicinom D...e pa takvi ubijaju na putevima Srpsku decu.Ovo nije pravna drzava Cirkus

arsini

pre 3 godine

Dobro nam došao.Imi smo bili u zatvoru zbog korone . Drzali ga kao da je pohebao pola zabavista.

Tomislav

pre 3 godine

Dajte tom idiotu i narkomanu, tom dileru droge i zlikovcu zdravog razuma Nobelovu nagradu. Uhvatili ste ga sa kokainom, a nije odgulio ni tri meseca. Bože, zgromi ovaj svet!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija