• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2021

12:30

NABUJALI LIM ODNEO TELO SAMOUBICE?! Ronioci žandarmerije locirali i iz reke izvukli prazan automobil, od vozača ni traga?!

Vesti

NABUJALI LIM ODNEO TELO SAMOUBICE?! Ronioci žandarmerije locirali i iz reke izvukli prazan automobil, od vozača ni traga?!

Podeli vest

U mestu Bistrica iz Lima je izvučen "reno" kojim je 25. januara sleteo u reku 53-godišnji Z. Š. iz Prijepolja, ali telo nesrećnog čoveka nije bilo u automobilu!

Ronioci Žandarmerije u nastavku potrage za Z. Ž. uspeli su da lociraju vozilo koje je izvučeno na površinu. Ispostavilo se da je u proteklih mesec dana nabujali, snažni Lim, izvukao telo utopljenika kroz jedan od dva prozora automobila koja su bila otvorena.

"Reno" je pronađen u jednom rukavcu na devet metara dubine, blizu Džurovskog mosta kod koga je Z. Ž. sleteo u reku.

Pitanje je gde Lim odneo telo Prijepoljca. Vodena struja reke je proteklih nedelja bila jaka, a Bistrica je mesto gde počinje da se formira Potpećko jezero dugo oko deset kilometara.

PUNIM GASOM U NABUJALI LIM: Automobil lociran na 20 metara dubine, ali je potraga za vozačem obustavljena MUTNA VODA OMETA RONIOCE/FOTO/

 

Potraga za Z. Ž. krenula je dan pošto je stradao, ali je zbog velikog vodostaja Lima brzo obustavljena. Prehtodno su ronioci sonarom detekovali vozilo sa koje se pretpostavljalo da je "reno", ali se prekjuče ispostavilo da se radi o kombiju koji je pre četiri godine sleteo u reku.

DAO JE GAS I NAMERNO SLETEO U NABUJALI LIM?! Na putu kod Prijepolja vozač izvršio samoubistvo, RONIOCI TRAŽE TELO/VIDEO/



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17