• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2021

17:09

OTKRIVAMO SADRŽAJ PORUKA KOJE JE VULETIĆ SLAO MALOLETNIKU! ŠOKANTNO! Policija došla do mladića, profesor ga zlostavljao kada je imao 16 godina!

Vesti

OTKRIVAMO SADRŽAJ PORUKA KOJE JE VULETIĆ SLAO MALOLETNIKU! ŠOKANTNO! Policija došla do mladića, profesor ga zlostavljao kada je imao 16 godina!

Podeli vest

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik Partizana, mogao bi da zaglavi ozbiljnu robiju zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika, po "uzoru" na uhapšenog profesora glume Miroslava Mike Aleksića! Jedina razlika je što se Vuletić sumnjiči da je seksualno napastvovao dečake, a Aleksić devojke

Kako smo saznali, policija je došla do mladića koga je Vuletić zlostavljao kada je imao nepunih 16 godina.

- Reč je o mladiću koga je Vuletić, kao profesor na Pravnom fakultetu, pripremao za upis na ovaj fakultet dok je taj dečak bio srednjoškolac. Policija je došla u posed njihovih prepiski iz tog vremena, gde je Vuletić maloletniku nudio drogu, protekciju i razne privilegije ako pristane na seks! Ako taj dečak sada pristane da svedoči protiv Vuletića, bludnom profesoru ne gine robija - otkrio je naš izvor.

Foto: ATA Images

Bivši potpredsednik Partizana je, inače, prošle nedelje saslušan u policiji zbog bliskih kontakata sa Veljkom Belivukom i njegovim mafijaškim klanom. Vuletić se sumnjiči za otmicu, iznudu i pranje novca, ali je saslušan i zbog ozbiljnih indicija da je seksualno iskorišćavao maloletnike i da im je nudio drogu.

SNIMAK INTERVJUA "MISTERIOZNO" NESTAO! Šolakovi medijski kerberi iz N1 cenzurisali voditeljku jer je rasturila Vuletića! Foto/Video

- Na sva pitanja o Belivuku odgovarao je tako što je sve negirao ili je izbegavao odgovore. Inspektori su ga zatim ispitali i u vezi sa njegovim prepiskama sa prijateljima, u kojima Vuletić navodi da se drogira kokainom i da mu je najbolji seks sa dečacima od 14 i 15 godina. To je sve negirao, ali onda se desila jedna zanimljiva situacija sa poligrafom - napominje naš sagovornik, i dodaje:

- Kad mu je ponuđeno da bude testiran na detektoru laži, Vuletić je najpre pristao. Međutim, kada su mu unapred data pitanja koja će mu biti postavljena na poligrafu, i kad je video da se jedno od pitanja odnosi i na seksualno zlostavljanje dečaka, odjednom se predomislio! Počeo je da se pravda da je na insulinskoj terapiji zbog dijabetesa i da ima visok krvni pritisak. Čak je i njegov advokat kod sebe imao deo medicinske dokumentacije da to potkrepi, kao da je poneo to za svaki slučaj...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 3 godine

“Brat” Belivukov, tako bar tepaju jedan drugome?! Danasnji mafijasi nemaju ni trunke casti kad imaju ovakvog pedofila za “brata”?! Za ovoga se zna da je pedofil samo treba pronaci tu silnu decu sto je napastvovao! Hoceli i u zatvoru ostati dobri prijatelji (kao braca) bas se to pitam i hoce li ga Belivuk zastititi?!

Djordje

pre 3 godine

“OTKRIVAMO SADRŽAJ PORUKA KOJE JE VULETIĆ SLAO MALOLETNIKU! ” A gde to otkrivate recite nam da procitamo?? U ovom tekstu ste izgleda zaboravili iako ste to naslovom najavili!?

tomas gustafsson

pre 3 godine

Место му је у затвору са "ортацима" и "браћом"!

dex

pre 3 godine

Sve sto ste izneli je cista laz.Naruceni text.Sramota. Jad i beda novinarstva koje to nije.

Smederevac

pre 3 godine

Šta bi sa Novakom Nedićem,Kokezom,Terzićem......čekamo!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija