• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

25.05.2021

19:17

TEŽAK SUDAR KOD SUBOTICE! Muškarac životno ugrožen!

Vesti

TEŽAK SUDAR KOD SUBOTICE! Muškarac životno ugrožen!

Podeli vest

U sudaru dva automobila kod Žednika kod Subotice povređeno je pet osoba koji su kolima Hitne odmah nakon nesreće zbrinuti u subotičkoj Opštoj bolnici

Prema rečima dr Ormai Edgara četvoro ljudi je odmah pušteno kući, a muškarac (69) još je životno ugrožen.

- Jedan pacijent, muškarac, 1952 godište , donet je u bolnicu u besvesnom stanju, sa teškim telesnim povredama glave, odmah je zbrinut, ali je i dalje na odeljenju Intenzivne nege i još je životno ugrožen - kaže za Informer dr Ormai, pomoćnik direktora Opšte bolnice za stručno medicinske poslove, hirurške grane medicine.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila preksinoć, na delu auto-puta između petlje Žednik i Subotica-jug, učestvovala su dva putnička vozila, a lekari u subotičkoj Opštoj bolnici, bore se i danas za život teško stradale muške osobe (68).

U Policijskoj upravi Subotica kažu, da je do sudara došlo na 29. kilometru od državne granice Horgoš. Putničko vozilo se kretalo u pravcu Graničnog prelaza Horgoš i kod deonice gde se izvode radovi, prešlo u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog pravca i prednjim delom udarilo u drugo putničko vozilo.

„Reno“, šabačkih registarskih oznaka, udario je u „fiat stilo“, novosadskih registarskih oznaka. Vozač „renoa“ u besvesnom stanju je prevezen u bolnicu sa teškim telesnim povredama, dok su četiri lica iz „stila“ takođe prevezena u bolnicu i tamo su im konstatovane lake telesne povrede –potvrdili su u subotičkoj Policijskoj upravi.

Foto: Informer/društvene mreže

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17