• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

21.06.2021

22:00

SNIMCI KOJI SU ŠOKIRALI SRBIJU! Pale krivične prijave za učesnike tuča u Loznici, svi poznati policiji!

Printscreen Tvitter

Vesti

SNIMCI KOJI SU ŠOKIRALI SRBIJU! Pale krivične prijave za učesnike tuča u Loznici, svi poznati policiji!

Podeli vest

Dve ozbiljne tuče dogodile su se 18. juna na ulicama Loznice. Prvo se dogodila tuča između A. N. i osobe sa nadimkom D. u saobraćaju, da bi potom došlo do osvete. U toj tuči učestvovalo je 10 ljudi

- Dva lica imala su nesporazum u saobraćaju. Oni su se prvo vređali, a potom i potukli. Policija je izašla na lice mesta i protiv obojice su podnete krivične prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Obojica su od ranije poznati policiji - kažu iz Policijske uprave Šabac.

Na snimku prve tuče vide se dvojica muškaraca u klinču na asfaltu, a u jednom trenutku jedan učesnik tuče podigao je drugog, pa ga bacio na asfalt.

Kako je ranije objasnio izvor upućen u događanja u Loznici, nakon što se D. požalio drugarima da je imao sukob i bio pretučen od strane A. N, njegovi drugari su se okupili, pronašli njegove prijatelje i započeli tuču.

- Nakon te prve tuče, jedan od njenih učesnika okupio je još sedmoricu prijatelja. NJih osmorica napali su dvojicu prijatelja drugog učesnika tuče. Tri aktera tuče su pronađena i protiv njih su podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje.

Zna se ko su ostali učesnici masovne tuče, jer su i oni od ranije poznati policiji, te je za njima raspisana poternica. Priča se da su pobegli u Beograd. Kada budu uhvaćeni, oni će takođe da dobiju krivične prijave za nasilničko ponašanje - dodaju iz PU Šabac.

Dok je trajalo besomučno šutiranje dvojice mladića na raskrsnici, saobraćaj je stao. Jedan taksista posmatrao je tuču, a potom se okrenuo i pobegao sa lica mesta, dok je jedna žena nastavila da posmatra ceo događaj iz daljine, nemoćna da pomogne.Ono što je

zabrinjavajuće jeste da su se oba incidenta dogodila usred bela dana, pred brojnim očevicima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17