• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2021

10:24

VELJU I MARKA IZVODE IZ ZATVORA! Policija na nogama, neviđene mere obezbeđenja, ovo je razlog

printscreen

Vesti

VELJU I MARKA IZVODE IZ ZATVORA! Policija na nogama, neviđene mere obezbeđenja, ovo je razlog

Podeli vest

Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković sutra treba da budu saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu po zamolnici Crne Gore.

Oni će biti ispitani u vezi sa ubistvom Damira Hodžića i Adisa Spahića, kao i sa kidnapovanjem Mila Radulovića Kapetana, za šta ih sumnjiči crnogorsko tužilaštvo, čiji će predstavnik prisustvovati saslušanju osumnjičenih u Beogradu.

Pored njih iskaz bi trebalo da da i Nebojša Janković.

Oni će, kako se očekuje, biti privedeni iz Okružnog zatvora u Beogradu u zgradu Specijalnog suda, pod jakim merama obezbeđenja.

Foto: Novak Đurović

Belivuk i MIljković biće saslušani u Specijalnom sudu



Prema pisanju crnogorskih medija, na saslušanje Belivuka i Miljkovića dolazi Specijalni državni tužilac Crne Gore Saša Čađenović koji vodi istragu protiv njih u toj državi.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal za Tanjug su ranije rekli da im je zamolnica dostavljena 8. novembra, a da je sud odobrio ukazivanje međunarodne pravne pomoći 16. novembra.

"Saslušanje je zakazano za 1. decembar i o tome je obavešten crnogorski tužilac koji može prisustvovati saslušanju", napomenuli su u tužilaštvu.

Miljković i Belivuk su u pritvoru u Beogradu od februara i terete se za niz krivičnih dela, među kojima je i šest ubistava.

Uskoro će im biti zakazano suđenje pred Specijalnim sudom u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17