• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

08.12.2021

11:11

UKLETI PUT! Meštani Inđije za 24 sata svedočili nesrećama sa smrtnim ishodom!

printscreen/192

Vesti

UKLETI PUT! Meštani Inđije za 24 sata svedočili nesrećama sa smrtnim ishodom!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.45 časova na putu Inđija – Beška poginuli su vozač Audija A4 S.N. (33) i njegov suvozač J.R. (68) obojica iz Beške, dok su dve osobe povređene i prevezene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu

Meštani Inđije kažu da je raskrsnica devijacije i magistralnog puta najveća crna tačka u tom mestu. Samo bi kružni tok dodaju, rešio problem.

- Svaki drugi dan ovde se bar neko čukne, a često se dese i ovako tragičnih slučajevi sa smrtnim ishodom - kaže Ognjen iz Inđije za Blic i dodaje:

- Raskrsnica nije dobro označena, ni osvetljena, noću je posebno opasno jer se ništa ne vidi, ali ništa bolje nije ni danju. Problem je što vozači sa devijacije često ne primete ili ne reaguju na znak stop, misle da su na glavnom putu kada se uključuju na magistralni koji ima prednost. Preglednost na rasksnici je tragična. Tako najčešće dolazi do nesreće. Krajnje je vreme da se taj put sredi i obeleži kako treba, on je jedan od najopterećenijih puteva u čitavoj Srbiji i sramota je da ovako izgleda.

Podsetimo, ovo je druga saobraćajka koja se dogodila u Inđijskoj opštini za manje od 24 sata u kojoj ima poginulih osoba.

Juče su nadomak Maradika poginula dva muškarca prilikom sudara kamiona i automobila. Živote su izgubili Č.Ć. iz Maradika i S.V. iz istog mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija