• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.12.2021

20:40

ISPLIVALI NOVI DOKAZI O KLANU! Poruke na "Skaju" otkrile zbog čega je Mesar besneo na Velju Nevolju

M.S./Printskrin

Vesti

ISPLIVALI NOVI DOKAZI O KLANU! Poruke na "Skaju" otkrile zbog čega je Mesar besneo na Velju Nevolju

Podeli vest

Novi dokazi o zločinima koje su Veljko Belivuk i Marko Miljković izvršavali i van granica naše zemlje prosleđeni su iz Tužilaštva za organizovani kriminal kolegama u tim zemljama.

- Kontaktirali smo kolege iz drugih zemalja za ubistva za koja smo našli dokaze, a vezuju se za klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Jedna od zemalja je i Grčka i nadamo se da će oni uspeti da reše likvidaciju Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, o drugim zemljama kojima smo ustupili dokaze ne bih da govorimo jer su u fazi istrage. Dokaze smo prikupili višemesečnim radom, ali i u razgovoru sa osumnjičenima iz klana - kaže izvor "Blica" iz istrage.

Kako se navodi, sumnja se da je ova dvostruka likvidacija odrađena po nalogu Radoja Zvicera. Osim nje, sumnja se da su Belivuk i Miljković umešali prste i u ubistva Baranina Alana Kožara i Damira Hadžića iz Užica na Krfu jer su svi oni važili za osobe bliske škaljarskom klanu.

Ipak, izgleda da u odnosu Miljkovića i Belivuka sa Zvicerom nije sve išlo glatko.

Foto: printscreen/MUP

Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni su u restoranu u Atini

- Sumnja se da su Dedović i Stamatović ubijeni po nalogu Radoja Zvicera. Nađena je komunikacija na "skaju" iz koje se vidi da je Miljković besan, jer smatra da “sve rade” on i Belivuk, a da veći deo kolača uzima Zvicer. Miljković je u nekoliko navrata govorio Veljku da ih Zvicer "malo plaća". Preko aplikacije "skaj" Miljković ponovo u nekoliko navrata govori Belivuku protiv Zvicera. Žali se da im dodeljuje najprljavije poslove, a da im daje daleko manje para nego što zaslužuju. S druge strane Belivuk i Miljković su govorili svojima da Zvicera ne bi ni bilo da nije njih, da su im oni "najverniji i najbolji vojnici" i da za sve zločine uvek moraju da organizuju "svoje ljude", jer su "Crnogorci nesposobni" - rekao je izvor "Blica".

Dedović i Stamatović ubijeni su u nedelju, 19. januara 2020. godine oko 18.30 sati po podne u restoranu “Voskopula” u Atini. Četvorica muškaraca, maskirana kapuljačama i šalovima, ušli su u lokal i prišli stolu za kojim su sedela dvojica Crnogoraca sa ženama i decom.

Naočigled gostiju i porodice, otvorili su vatru i izrešetali Dedovića i Stamatovića pred decom ubijenih, devetogodišnjim dečakom i šestogodišnjom devojčicom. I Dedović i Stamatović podlegli su povredama, jedan na licu mesta, a drugi u bolnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17