• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

18.01.2022

10:02

ODVEZLI PRIJATELJICU, PA SKLIZNULI U SMRT... Poslednji trenuci tragično nastradalih fudbalera u kanalu DTD

društvene mreže

Vesti

ODVEZLI PRIJATELJICU, PA SKLIZNULI U SMRT... Poslednji trenuci tragično nastradalih fudbalera u kanalu DTD

Podeli vest

Mladi fudbaleri Kristijan Mioško (19) i Marijan Marić (19) poginuli su u stravičnoj nesreći koja se dogodila u selu Vlajkovac kod Vršca juče ujutru, kad je automobil "reno megan" u kom su bili sleteo s puta i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima, a smrskani auto koji je virio iz vode zatekli su meštani.

- Mioško i Marić navodno su se vraćali s kućne žurke, odvezli su drugaricu kući, a onda je njihov automobil proklizao na mostu iznad kanala Dunav-Tisa-Dunav. Počeli su da se okreću, probili ogradu na mostu i sleteli u ledenu vodu - priča izvor Kurira.

- Navodno, oni su prednjim delom auta upali u kanal, te se sumnja da su se zapravo utopili. Pronađeni su zaglavljeni između gepeka i zadnjih sedišta. Nije bilo šansi da se izvuku, a i voda u kanalu je u ovom delu izuzetno duboka - objašnjava naš izvor iz istrage.

Smrskano vozilo

Scena na mestu udesa, priča naš sagovornik, bila je jeziva. - Vozilo je bilo smrskano do neprepoznatljivosti i prevrtnuto na krov, a delovi svuda rasuti. Morali su da angažuju bager da izvuče uništeni "reno megan" iz kanala - dodao je izvor.

Kako kaže, veruje se da je Mioško, koji je iz Zagajice, trebalo da Marića, rodom iz Jasenova, odveze kući.

- Proverava se da li su mladići malo više popili. Inače, Kristijan je danas trebalo da proslavi rođendan. Nažalost, nastradao je u ovoj jezivoj nesreći - rekao je sagovornik Kurira.

Komšinica stradalog Marića u suzama je rekla da je on bio dobar mladić: - Bio je divan dečko, očajna sam od kada sam čula. Zabavljao se s mojom ćerkom nekada, otišao je u Rumuniju da igra fudbal.

Fudbalsko udruženje Vojvodine oprostilo se od stradalih fudbalera: - Obojica su prošli mlade kategorije Vršca, Mioško je igrao za Jedinstvo iz Vlajkovca, dok je Marić nastupao u Rumuniji. Nenadoknadiv gubitak za sve.

Rumunski fudbalski klub CSC Dumbravica takođe se oprostio od Marića.

- Marijan je bio na pozajmici u našem timu i važio je za fudbalera velike perspektive. Saučešće porodici, bog te blagoslovio, Marijane - naveli su iz kluba i preneli reči trenera Kosmina Stena: - Noge su mi odsečene od kada sam saznao. Jednostavno smo užasnuti. Ne želim ni da zamišljam kakva će atmosfera biti u svlačionici, na okupljanju - rekao je trener.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija