• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Kurir.rs

08.05.2022

10:37

LOZNIČANI TRAGAJU ZA TELOM DEVOJKE! Upala u ledenu Drinu naočigled drugarice NIJE JOJ BILO SPASA

Vesti

LOZNIČANI TRAGAJU ZA TELOM DEVOJKE! Upala u ledenu Drinu naočigled drugarice NIJE JOJ BILO SPASA

Podeli vest

Devojka Ana J. iz Loznice nestala je 25. aprila nakon što je tokom šetnje upala u reku Drinu nedaleko od Banje Koviljače i nestala u virovima

Kako nezvanično saznajemo, tragedija se dogodila drugog dana Uskrsa, a potraga za nesrećnom devojkom još traje.

- Ana J. šetala se sa svojom prijateljicom za praznike pored reke, a onda je iznenada pala u Drinu, koja je u ovom periodu godine veoma nabujala, brza i hladna - objašnjava izvor Kurira i opisuje dramu na Drini:

- Nekoliko momaka nalazilo se u blizini, pa su videli šta se dešava. Oni su potrčali i skočili u reku kako bi izvukli nesrećnu devojku, međutim, doplivali su do nje ali nisu uspeli da je uhvate, nakon toga nestala u mutnoj vodi.

Foto: rina

Reka Drina

O slučaju je odmah obaveštena policija, koja je otpočela potragu terena.

- Policajci su obilazili područje Drine, pregledali priobalje, ali od Ane ni traga ni glasa - kaže izvor.

Prema rečima poznanika nestale devojke, po Loznici se šire dve verzije događaja.

- Prema prvoj verziji, Ana je htela da se fotografiše sa drugaricom na obali reke, pa se slučajno okliznula i pala. Međutim, neki ljudi sumnjaju da je sama ušla u vodu, koja ju je zbog brzine oborila i odnela.

Anini prijatelji za medije su rekli da su šokirani tragedijom.

- Bila je veoma vredna i vesela devojka. Skoro je dobila posao u fabrici koja je nedavno otvorena u Loznici - pričaju prijatelji nestale devojke.

Kako kažu, uprkos lepom životu, navodno je bila nesrećna u ljubavi.

- Pričalo se da je navodno 12 godina bila u vezi sa čovekom koji ju je mnogo mučio i nije je ostavljao na miru, iako je bio zauzet. Ona je bila mlada kada su stupili u vezu, verovatno nije ni znala šta ju je snašlo, a sada je i tragično skončala - dodali su prijatelji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17