• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

20.07.2022

22:33

OTIŠAO JE DA ZARADI ZA ŽIVOT, A SADA SE ZA NJEGA BORI! Oglasila se ćerka prodavca lubenica napadnutog čekićem!

printscreen

Vesti

OTIŠAO JE DA ZARADI ZA ŽIVOT, A SADA SE ZA NJEGA BORI! Oglasila se ćerka prodavca lubenica napadnutog čekićem!

Podeli vest

Muškarac koji je napao Zorana, prema rečima njegove ćerke Tanje, ima dosije

Porodica prodavca lubenica Zorana M. (68) iz okoline Kragujevca koji je teško povređen sinoć kada ga je čekićem u glavu udario K. M. (62) je, kako kaže njegova ćerka Tanja, u šoku.

- Otac mi je otišao normalno iz kuće, a sledeće što smo čuli je da se bori za život. Sedeo je u kolima, prodavao lubenice, a onda ga je taj ničim izazvano udario u glavu. Mi smo u šoku... Ne znamo šta nas je snašlo. Sreća je da je on sada stabilno i da će biti dobro - kaže ona.

Navodi da je muškarac koji je napao njenog oca "čudan" i da ima dosije.

- On je poznat kao problematičan. Tukao je ćerku, komšiju je udario kamenom u glavu... Ima dosije... Strašno. Ne znam šta više da kažem, zaista - priča ćerka.

Iz UKC Kragujevac su za Telegraf potvrdili da je Zoran stabilno.

- Pacijent je na lečenju i intenzivnoj opservaciji u Centru za neurohirurgiju UKC Kragujevac, stabilnih vitalnih funkcija - rekli su iz pomenute bolnice.

Nasilnik je brzom reakcijom policije pronađen i uhapšen. Trenutno se nalazi u pritvoru i očekuje ga saslušanje u Tužilaštvu.

Zoran je juče prodavao lubenice kada mu je prišao K. M. i pitao ga "što me tako gledaš". I pre nego što je prodavac odgovorio otišao je po čekić koji je bio u automobilu i udario ga.

Nesrećnom čoveku konstatovane su teške telesne povrede u vidu preloma lobanje.

Teško povređeni čovek rekao je da ne poznaje nasilnika i da mu "ništa loše nije uradio, čak ni gledao u pravcu njega".

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17