• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

04.08.2022

08:18

MOTOCIKLISTA TEŠKO POVREĐEN NA ZRENJANINCU! Preticao vozilo pa udario u automobil koji je skretao! LEKARI VMA BORE SE ZA NJEGOV ŽIVOT

Vesti

MOTOCIKLISTA TEŠKO POVREĐEN NA ZRENJANINCU! Preticao vozilo pa udario u automobil koji je skretao! LEKARI VMA BORE SE ZA NJEGOV ŽIVOT

Podeli vest

Vozač motocikla "honda" M.B. (29) teško je povređen u nesreći koja se sinoć dogodila na Zrenjaninskom putu kod benzinske pumpe "EKO" kada se sudario sa automobilom "fiat punto" kojim je upravljao A. M. (21)

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća se dogodila oko 23 sata kada je kako se sumnja M.B. obavljao preticanje iz smera Pančevačkog mosta ka Zrenjaninu.

- Sumnja se da je M.B. preticao automobil koji se kretao u istom smeru. Pretpostavlja se da je usled neprilagođene brzine i kršeći propise udario u automobil marke "fiat punto" koji je sa Zrenjaninskog puta skretao levo - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Pixabay

Policija obavila uviđaj/ ilustracija

Kako je dodao od siline udarca motociklista je pao sa motora van puta. 

- Srećom imao je kacigu, ali bez obzira na to udarac je bio jak, a pad sa motocikla posledica je višestrukog povređivanja. Povređeni mladić prevezen je u VMA a povrede koje je zadobio opasne su po život- rekao je naš sagovornik.   

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo i kako je došlo do saobraćajne nesreće. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija