• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

26.08.2022

08:40

LIKVIDACIJU NA PAGU IZVEO PLAĆENI UBICA?! Jedan potez to dokazuje, srpski kriminolog objašnjava detalje!

printscreen

Vesti

LIKVIDACIJU NA PAGU IZVEO PLAĆENI UBICA?! Jedan potez to dokazuje, srpski kriminolog objašnjava detalje!

Podeli vest

Crnogorski državljanin Goran Vlaović likvidiran je juče u Hrvatskoj na Pagu

Likvidacija se dogodila pred mnogo svedoka, a hrvatska policija privela je Duška T, drćavljanian Srbije koga sumnjiče za ovaj zločin.

Osumnjičeni se brani ćutanjem, a svega nekoliko časova nakon likvidacije pojavila su se dva snimka koja pokazuju brutalnu likvidaciju.

Poznati srpski kriminolog Dobrivoje Radovanović pogledao je snimke i dao svoje mišljenje.

- Mišljenja sam da je ubistvo izveo plaćeni ubica. Jedino se oni vraćaju da provere da li je meta mrtva. To se na ovom snimku i jasno vidi. Muškarac beži tek onog trenutka kada je siguran da je posao dobro obavljen- objašnjava Radovanović i napominje da će ubica jedino biti plaćen ako je meta mrtva.

On pretpostavlja da ubica čak i ne zna ko je naručilac likvidacije.

- U ovakvim likvidacijama sve ide preko posrednika- tvrdi Radovanović.

Iz svog višegodišnjeg iskustva može da kaže i to da je ubica jedno izvesno vreme pratio žrtvu da bi video njegove navike.

- Čekao je pravi trenutak za likvidaciju- kaže Radovanović i dodaje da u ovom trenutku ne može da kaže koliko je mogao ubica da dobije novca za likvidaciju.

- Ubice se plaćaju na osnovu toga za čiju likvidaciju bivaju angažovani. Ako je u pitanju "krupna" meta ta cifra može da se kreće između 50.000  i 70.000 evra- pojašnjava Radovanović.

Prišao sa leđa i hladnokrvno pucao

Podsetimo, kakao smo ranije već pisali na popularnoj plaži na Pagu oko šest sati ujutru ubijen je crnogorski državljanin Goran Vlaović.

Ubica mu je, kako se vidi na snimcima kamera, prišao sa leđa i iz pištolja sa prigušivačem ispalio hitac u vrat.

Foto: printscreen

Lkvidator je nakon pucanja počeo da beži, a u trku je bacio i pištolj kojim je izvršio ubistvo.

Ubica se dao u beg dok je vladao opšti metež, ali je zanimljivo da se, kako se i vidi pri kraju snimka, ubica vratio na mesto zločina, najverovatnije da bi proverio da li je likvidacija uspela. To ga je skupo koštalo, jer je posle toga uleteo pravo u ruke interventne policije.

Devojka ubijenog Vlaovića oglasila se juče za Informer.rs gde je istakla da ne zna šta ju je snašlo i da su na Pag došli na odmor.

Ista likvidator i u Budvi?! 

D. T. (28), koji je prema pisanjima hrvatskih medija osumnjičen za ubistvo crnogorskog državljanina Gorana Vlaovića na Pagu, nalazi se već na poternici Crne Gore.

On se dovodi u vezu sa likvidacijom Minje Šakovića u Budvi, 17. juna ove godine. Šaković je bio blizak škaljarcima, a ubijen je u jednom kafiću u Starom gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija