• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.09.2022

12:51

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SLUČAJU ZETA TIKTOKERKE: Oštećena je prijavila da je vršeno nasilje i NAD NJIHOVIM MALOLETNIM DETETOM!

printscreen instagram

Vesti

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SLUČAJU ZETA TIKTOKERKE: Oštećena je prijavila da je vršeno nasilje i NAD NJIHOVIM MALOLETNIM DETETOM!

Podeli vest

Sestra poznate tiktokerke Uki Ku, kojoj je pravo ime Una Kablar, prijavila je policiji da je osim nad njom, njen suprug vršio nasilje i nad njihovom dvomesečnom bebom, navodi se iz Tužilaštva

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je Damjan H., suprug Sare H., koja ga je juče prijavila za nasilje uhapšen. Sara H. je podsetimo, sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q.

Foto: Printscreen/Instagram

Supruga ga optužila da je vršio nasilje i nad njihovom dvomesečnom bebom... D. H.

- Povodom navedenog događaja, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas je od strane PS Rakovica uhapšen je D.H zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodic, izvršenog na štetu supruge S.H. Osumnjičeni će u nakraćem roku biti doveden dežurnom tužiocu, gde će biti saslušan, nakon čega će se i utvrditi da li ima zakonskog osnova za podnošenje predloga za određivanje pritvora osumnjičenom Drugom osnovnom sudu u Beogradu - saopšteno je iz Drugog osnovnog tužilaštva.

Foto: Printscreen/Instagram

Sestra tiktokerke tvrdi da ju je suprug tukao dok nije izgubila svest

Iz tužilaštva je potvrđeno da je oštećena Sara H. juče, nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D.H koje je izvršeno u porodičnom stanu.

- Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vršeno nasilje i nad njihovim zajedničkim maloletnim detetom.O događaju su obavešteni nadležno Tuzilastvo i GSCR, a D.H. su izrečene hitne mere privremene zabrane učiniocu da kontaktira zrtvu i prilazi joj i privremeno udaljenje učinioca iz stana -dodaje se u saopštenju tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija