• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

31.01.2023

14:26

SASLUŠANA MAJKA KOJU JE SIN PREBIO I PRETIO JOJ SMRĆU: "Terao ćerku da legne pored njega i lupao joj čvrge"

Shutterstock

Vesti

SASLUŠANA MAJKA KOJU JE SIN PREBIO I PRETIO JOJ SMRĆU: "Terao ćerku da legne pored njega i lupao joj čvrge"

Podeli vest

A. Đ. (63) koju je sin Ivan Đ. (40), kako se sumnjiči, pretukao u stanu u Mirijevu, a zatim joj pretio ubistvom, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu u kojem je opisala horor koji joj se dogodio pre tri dana.

On se, podsetimo, sumnjiči da je u subotu oko 12 sati ušao u verbalni sukob sa majkom došao zbog toga što je prethodno maltretirao decu. Nakon toga bacio ju je na krevet i udarao rukama i nogama. U jednom trenutku joj je rekao da u slučaju "da ga prijavi policiji kad izađe iz zatvora on će je ubiti".

Foto: Privatna arhiva

 

"Ona je rekla da je Ivan ušao u sobu gde su ćerke učile. Stariju je terao da legne pored njega u krevet, ona nije htela, pa joj je udario čvrge po glavi. Deca su potom istrčala iz stana i pobegla kod tetke koja živi na istom spratu. Potom su se njih dvoje posvađali, on je onda bacio majku na krevet i stegao je, te joj rekao da će da je iseče na komade. Takođe joj je zapretio da će je ubiti ako pozove policiju i ako on ode u zatvor", piše Telegraf.rs

Međutim, on je u tužilaštvu sve demantovao. Tužilac je zatražio da mu se zbog nasilja u porodici odredi pritvor do 30 dana što je i učinjeno.

Nesrećna žena je imala lake telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17