• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic.rs

29.03.2023

21:54

"MOJ OTAC JE SKORO 30 GODINA VOZIO NA OVOJ LINIJI, DAN BOLOVANJA NIJE IMAO!" Žena i ćerke kroz suze dozivaju poginulog vozača na Čukarici

printscreen

Vesti

"MOJ OTAC JE SKORO 30 GODINA VOZIO NA OVOJ LINIJI, DAN BOLOVANJA NIJE IMAO!" Žena i ćerke kroz suze dozivaju poginulog vozača na Čukarici

Podeli vest

Vozač autobusa Života M. (59) umro je večeras dok je bio za volanom autobusa na liniji 56. Autobus je, nakon što je vozaču pozlilo udario u nekoliko vozila, a onda se zakucao u ogradu. Na mesto nesreće ubrzo je stigla i njegova porodica: supruga i ćerke koje su plakale i dozivale ga.

Na uglu ulica Trgovačka i Braća Vučković dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj je izgubio svoj život vozač autobusa na liniji 56

Na mesto nesreće ubrzo su stigle supruga i ćerke koje su plakale i dozivale ga. 

- 30 godina je vozio na ovoj liniji, dan bolovanja nije imao. Nosio je torbu sa lekovima sa sobom - kaže potresena ćerka.

Života je imao tri ćerke, a jedna od njih zaposlena je kao dispečer u GSP. Žena nastradalog kroz suze je dozivala supruga, dok su ćerke uzele njegove stvari iz vozila. U jednom trenutku ženi je pozlilo, pa se onesvestila. 

Foto: printscreen

Podsetimo, sve se odigralo na uglu Trgovačke i Ulice Braće Vučković na Čukarici, kada je autobus GSP-a na liniji 56 naleteo na četiri putnička vozila.

- Vozaču je, prema rečima svedoka, pozlilo tokom vožnje. Uprkos lošem stanju, uspeo je da skrene autobus, koji je potom zakucao u ogradu auto placa,i tako spreči veću tragediju. U zadnjim trenucima mislio je kako da spasi putnike - kažu očevici nesreće.

Putnici su bili uplašeni, a nekoliko njih se požalilo na lakše povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
casket garden

pre 1 godinu

Bravo za naš vlast. Budžet nam je veći za još jednu penziju...

011

pre 1 godinu

Јесте НА ОПШТИНИ ЧУКАРИЦА, али "na Čukarici" - ни у лудилу. Објашњење за неписмене: "Чукарица" (насеље) и "општина Чукарица" су две потпуно различите ствари, које међусобно имају јако мало - а врло често ни толико - додирних тачака.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17