• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

06.06.2023

12:53 >> 13:25

ZADAVIO SINA JASTUKOM, A ŽENU ISKASAPIO NOŽEM: Posle krvavog porodičnog pira hirurg se obesio o gredu

Zoran Sinko

Vesti

ZADAVIO SINA JASTUKOM, A ŽENU ISKASAPIO NOŽEM: Posle krvavog porodičnog pira hirurg se obesio o gredu

Podeli vest

Ruski državljanin Ašov G. zadavio je svog sina (8) jastukom, dok je ženu Olgu G. nožem iskasapio u spavaćoj sobi u Pančevu!

Ruski državljanin Ašov G, njegovi supruga Olga G. i sin (8) nađeni su mrtvi u stanu u Pančevu kada je policija sinoć provalila vrata.

Foto: Zoran Sinko

Rus ubio ženu i sina

Kako javljaju reporteti Informera iz Pančeva Ašov je prvo u spavaćoj sobi ubio svoju suprugu.

- On je nožem izbo Olgu u prizemlju dupleksa, a zatim se popeo na sprat i jastukom udavio osmogodišnjeg sina - saznaje Informer.

Nakon jezivog porodičnog zločina Ašov se obesio o gelender na stepenicama u stanu. 

Prema rečima komšija u subotu se čula svađa iz stana ruskih državljana.

- Kucali smo im na vrata, jer je svađa zaista bila veoma glasna. Komšije su izašle i izvinile se za buku. Ta svađa je bila iznenađenje za sve nas jer je ta porodica zaista bila pristojna i vesela. Nikada se ništa nije čulo iz njihovog stana.

Prema saznanjima Informera Rus, koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo, po zanimanju je hirurg, a u Rusiji je imao i svoju taksi firmu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predragm Srbijanac

pre 10 meseci

Vagnerovci rade svoj posao zasto su i dosli u Srbiju. Jos sam pre 5 meseci pisao da ce ovakve stvari da se desavaju svakodnevno i da novinari nece smeti da izvestavaju nego ce pisati ubio se, skocio kroz prozor ili nece uopste pisati. I uvek nece biti svedoka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija