• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2023

09:27

Žustar odgovor na vređanje predsednika Vučića! Kešelj: Jedini izborni program opozicije su uvrede! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Žustar odgovor na vređanje predsednika Vučića! Kešelj: Jedini izborni program opozicije su uvrede! (VIDEO)

Podeli vest

Razvoj domaćeg sporta i investiranje u mlade sportiste kao i lični odgovor na linč porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića, komentarisao je gost Info jutra, državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta Marko Kešelj.

Državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta Marko Kešelj istakao je da primarni cilj opozicije je isključivo smena predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

- Kao roditelj i otac sam osetio potrebu da javno kažem da nasilje prema detetu ne može biti tolerisano. Opozicija ne treba da se bavi nečijom decom, već treba da iznese jasan program pred javnost, pa da na taj način učestvuje na izborima. Rezultati SNS u proteklih deset godina su pozitivni, jer je primetno ulaganje u bolnice, vrtiće, prosečne plate i puteve. Jedini cilj opozicije je smena Aleksandra Vučića, jer nemaju šta drugo da ponude građanima.Pred svake izbore oni su u jednoj koloni protiv predsednika Vučića i SNS, svi zahtevi koje su postavili na protestima imali su za cilj da se Srbija destabilizuje - rekao je Kešelj.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Kešelj je dodao naveo da su opozicionim krugovima pokušali da iskoriste tragičan događaju u OŠ "Vladislav Ribnikar" da bi progurali svoje zahteve i ostvarili političke ciljeve.

- Protesti su počeli zbog nezapamćene tragedije koja se dogodila u OŠ Vladislav Ribnikar, ali su se pretvorili u političke proteste sa potpuno drugačijim zahtevima. Pokušali su blokiranjem grada da ostvare svoje ciljeve, ali su građani prepoznali njihove namere i protesti su im propali. Ovo što se dešava porodici predsednika Vučića je linč koji je nedopustiv i zato sam se kao otac dvoje male dece oglasio. U Ministarstvu omladine i sporta su u toku prirpeme za Olimpijadu u Parizu i naša želja je da imamo dvocifreni broj osvojenih medalja, a najmlađim sportistima poklanjamo opremu za treninge - rekao je Kešelj.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vidović: Đilas i njegovi pioni su jedino stručni u pljačkanju i razaranju države1
Politika

Vidović: Đilas i njegovi pioni su jedino stručni u pljačkanju i razaranju države1

Predstavnike liste poznate kao lista bez plana i programa, lista ujedinjenja nespojivog, liste nasilnika, ponavljača, lista onih koji bi Srbe da proglase za genocidan narod, onih koji bi da uvode sankcije Rusiji, liste onih koji su uništili Srbiju, liste okupljene oko Dragana Đilasa, onih koji se kriju iza naziva „Srbija protiv nasilja“ izgleda da niko nije obavestio da su vremena kada je u Srbiji vladalo siromaštvo, kada su fabrike zatvarane, a građani masovno ostajali bez posla, kada su nam bolnice bile oronule a zdravstveni radnici radili u gotovo nemogućim uslovima za minimalne zarade naša davna i ružna prošlost, zahvaljujući upravo odgovornoj i ozbiljnoj politici Aleksandra Vučića i Srpske naprede stranke

09.11.2023

21:17

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija